yoran09
Üye
-
Konu Sahibi
-
tavsiyen varmı ? + şöyle bişey costum rom stabil olması ve orjinal romun sorunlu olması gm yi alıp kullanıcak adama baya bi düşünceye sokar nedenmi şimdi ben kör cahil olsam bu konularda veya anlamasam bu işlerden nerden bilicem costum romun iyi oldugunu çogu insan bilmiyor rom fln ne yani bunu üreticilerin dikkate alması lazımCustom rom dene kardeşim. Malesef stock rom sorunlu ama custom rom la telefon yeniden doğmuş gibi olucak sonra s3 miniyi aklina bile getirmeyeceksin
bende pişmanım gm den almaz olaydım ekranı kırıldı samsung iyidir ama yapacak bişey yok şansArkadaslar ortalama 9 ay kadar s3 mini kullandim ve 1.5 hafta once satip gm aldim ve deneyimlerim
Bence sahsi gorusum s3 mini gmye gore yavas olsada en azindan tapaltalk ile cok resimli konuyu acinca kasma yapmiyor olmasi gm ile yaziyorum suan 2 gundur 5 uzerinde resim olan bi konuyu actimmi kasmalar oluyor ve beni gicik ediyor + s3 mini ile real footbooll 2013 actigimda oyun baslarken altta donen bi simge varya o normal donuyor ama gm ile actgimda kasmalar oluyor simgede ve oyunu 10 kez oynadim gm 4 defa dondu ve cikip tekrar girdim + oyun menusunde kasmalar yapti
Simdi gelelim sms olayina sms geldiginde msji okuyorum cevap yazmak icin altkisma dokunuyoruz ya yaziyi yazdigimiz yere 2 defa tiklayinca aliyor bazen 1 defa ama s3 minide oyle degildi
Gm guzel telefon ama stabilite olayini cozmeleri gerek en son yazilim yuklu uzerinde
Neyse arkadaslar isin ozu pismanmisin dersensuan icin pismanim ama gelecek yazilimlarda bu sorunlarin kalkacagini dusunuyorum
Okudugunuz icin tesekkur ederim amacim bilgi vermekti
Ekranin kirilmasi senin sucun dusur ekrani kir sonra GM te at sucubende pişmanım gm den almaz olaydım ekranı kırıldı samsung iyidir ama yapacak bişey yok şans
onca telefon kulandım samsung tan kaçkere düşürdüm merdüvenden bir şey olmadı ne çizilme ne kırılma burda diyosun senin suçun evet benim suçum araştırıp bakarsan coğu gm kulanıcıların ekranı kırılmıs burda avkatlık yapmana gerek yok işine bakEkranin kirilmasi senin sucun dusur ekrani kir sonra GM te at sucuguzelmis
sırf kötülemeye çalışıyorsunonca telefon kulandım samsung tan kaçkere düşürdüm merdüvenden bir şey olmadı ne çizilme ne kırılma burda diyosun senin suçun evet benim suçum araştırıp bakarsan coğu gm kulanıcıların ekranı kırılmıs burda avkatlık yapmana gerek yok işine bak
kötülüyen yok sadece gerçek olan gm nin kalitesiz ekranını olduğu söylüyoruz burda bana ders vermeye çalışma senin yaşın kadar telefon kulanmışlığım var benim işine bak dedik sanasırf kötülemeye çalışıyorsunne dedikki biz şimdi bu sinir ne hani bazı arkadaşlar varya telefonu kullanmayıpda sırf kötülemek için yok şöyle olduda bu oldu vs. vs. konusanlar selam olsun onlara
n.p kardeşim tartışmaya gerek bi konu olduğunu sanmıyorum +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?