Öneri S3 Mini Şarj Göstergesi

Sponsorlu Bağlantılar

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Şarj Göstergesi
arkadaşlar benim 2 gündür bir sorun başgöstermeye başladı.telefonu şarjdan cektıgımde hala sarj oluyor gosterıyor.bataryayı cıkarıp taktıgımda duzelıyor.Bazende şarj dusmuyor gıbı gosteriyor.Sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı?.2 gün önce biraz yağmurda ekran ıslanmıstı ondan dolayı olabilir mi acaba?.ya da yüklediğim uygulamaların güncellemelerinden dolayı olabilir mi? yardım ederseniz çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: andezitt

andezitt

andezitt

Üye
arkadaşlar benim 2 gündür bir sorun başgöstermeye başladı.telefonu şarjdan cektıgımde hala sarj oluyor gosterıyor.bataryayı cıkarıp taktıgımda duzelıyor.Bazende şarj dusmuyor gıbı gosteriyor.Sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı?.2 gün önce biraz yağmurda ekran ıslanmıstı ondan dolayı olabilir mi acaba?.ya da yüklediğim uygulamaların güncellemelerinden dolayı olabilir mi? yardım ederseniz çok sevinirim
Geçmiş olsun kardeşim sarj entegresi bozuldu sordum tahminen 30-50 arasında bi para gidiyo iki haftadır aynı durumdan muzdaribim geçmişler olsun daha yaptırmadim bende benim ki büyük ihtimalle 15 tatile kaldı bakalım nasip :/

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
up