Yardım S3 mini root yardım eder misiniz?

har78

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini root yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar İ8190XXAMG4 cp ve ap li s3 minim var bu cp veya ap de olan telefonu nasıl rootlayabilirim hangi program hangi dosyalar falan gerekli açıklarsanız sevinirim teşekkürler

Eğer cihazda 4.3 yüklü değilse
Sırasıyla
busybox
Süper user
Süper su
Root validator (root kontrol
Sonra frama root uygulaması yükle ve süper su ile süper user yes de sonra root validator aç test de hersey yeşil ise tamamdır .

Eğer ki 4.3 ise
CF root sitesinden CF root S3 mini dosyası indir pc ye odin yükle samsung drivers bul ve yükle . Cihaz da hata ayıklama aç . Süper su ve user yükle sonra download moda al . Pc ye bağla odin port görürse pda ya tıkla CF dosyası seç tabiki Zipten önce çıkar . Sonra Start de bekle pass diyene kadar dedimi root tamam cihaz açılacak süper su knox devre dışı kalsın mi der sen evet de yoksa hersey mal olur .

har78

Üye
    Konu Sahibi

Framaroot denedim ancak benim cihaz için framarootda uygun exploit olmadığından yapılmıyor maalesef
Burdakine bakmıştım ama uygun cp ve ap olmadığı için bu da yapılmıyor sanırım cp ve ap benim:İ8190XXAMG4

O zaman senin çare CF root odin ile yükleme

har78

Üye
    Konu Sahibi
Vroot veya kingo ile yapsam olur mu bunlarda ne kadar risk var

Değerli insan 4.1 sürüm ile 4.3 gerekli yolu yazdım eğer 4.3 sürüm altı isen daha basit frama ile pc olmadan yaparsın.

har78

Üye
    Konu Sahibi
Evet 4.1.2 var frama olmuyor hangi programla nasıl yapmalıyım teşekürler

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
O zaman sammobilde den roota uygun rom bulup yükle daha sonra rootla

har78

Üye
    Konu Sahibi
Teşekürler deneyeceğim ancak rom atmayı düsünmüyorum

har78