S3 Mini Oyun Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

atakanelif

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Oyun Sorunu
Arkadaşlar ben s3 mini kullanıcısıyım telefonu 2 ay önce aldım ve alırken android sürümünü duyunca heyecanlandım daha önce ace kullandım ve oyunların data dosyasını nereye atacağımı biliyordum ancak s3 mini de hafıza kartını okuyor lakin oyun data dosyasını kabul etmiyor illa telefonda olacak onuda yapıyorum gene kabul etmiyor bende şimdiye kadar hep datayı wifi ile çektim şimdilerde ise oyunu açınca ilk başta mesela gameLoft yazısı geliyor sonra siyah ekran ve hop ana menüye atıyor son olarak the Amazing spiderman, real boxing, speedway 2013 ve iron man oyunlarında siyah ekran sorunu oldu. Başka bir sıkıntı ise data dosyasını telefon hafızasında doğru yere mi attığım nba 2k13te ise açılıyor ama data yüklemiyor telefonda sonu

skylinegti

skylinegti

Üye
birincisi oyunun data dosyalarını sd ye atman için telefonu rootlaman gerekiyor,ikincisi oyunun data dosyalarını telefona attığındada oyun çalışmıyorsa o oyun telefonunla uyumsuzdur....

atakanelif

Üye
    Konu Sahibi
birincisi oyunun data dosyalarını sd ye atman için telefonu rootlaman gerekiyor,ikincisi oyunun data dosyalarını telefona attığındada oyun çalışmıyorsa o oyun telefonunla uyumsuzdur....

Peki telefonum armv7 mi

best1905

best1905

Üye
Directory bind ile data dosyalarini taşıyabilirsiniz telefonumda bütün oyunlari actim ilk defa sende duyuyorum nba 2k13 siyah ekran geliyor bendede ortadaki tusa basip cikiyorum oyuna sonra bidaha girip bekloyorum aciliyor