Sadece 100mhz mi?
Kernel desteklese 100mhz (Eğer mümkünse 200mhz) hız aşırtma yapsam ısınma sorunu olur mu ki? Galaxy Wonder ne güzel 2000 e kadar çıkıyordu.
Gpu 50mhz kadar arttırılabiliyormuş s3 minide.
uyanın millet !
s2'ler 1200'den 1600'e kadar çıkıyor,ben boşuna demiyorum s3 mini göz boyamacauyanın millet !
Ama memnunum yinede.nasıl çıkartacaz
s2'ler 1200'den 1600'e kadar çıkıyor,ben boşuna demiyorum s3 mini göz boyamacauyanın millet !

nasıl çıkartacaz![]()
donanım zorlanmaya başlarsa yaparsın
ayrıca Stweaks'ta da overclock oluyor 
Xda da sordum aynı soruyu.1.2ghz çıkabilirmiş ama kernel desteği henüz yokmuş.Zaten ben 1 yıl sonra yapmayı düşünüyorum ama merak öldürüyor insanı![]()

4 inç bile büyük geliyor bana.Bütçemde zorlayarak yetti.S2 nin cpu yönünden büyük bi artısı var biliyorum.S3 minide 1ghz lik qualcomm işlemci kullanılsa iyiymiş ama novathor serisi çok kötü maalesefAma memnunum yinede.
+ şuanda s3 mini'yi zorlayan uygulama var mı yahu ? 
zaten bende öyle düşünüyorum dostum şuan zorlandığı hiçbir uygulama yok, 1-2 sene sonra belki yada daha yakındır.
önce root yapacaksın sonra mağazadan bir overclock programı indireceksin ama şimdilik gerekizdonanım zorlanmaya başlarsa yaparsın
ayrıca Stweaks'ta da overclock oluyor
1.2 değilmi zaten s3 mini ?![]()
- - - Eklendi - - -
boşver s3'e benziyor+ şuanda s3 mini'yi zorlayan uygulama var mı yahu ?
![]()
1 ghz normal hızı.bikaç oyunda sıkıntı yapıyor.modern combat4, fifa12,real racing2 (biraz yavaş)
diğerleri için yeterli
işte ios'un farkı burada ortaya çıkıyor 
1 ghz normal hızı.bikaç oyunda sıkıntı yapıyor.modern combat4, fifa12,real racing2 (biraz yavaş)
diğerleri için yeterli
işte ios'un farkı burada ortaya çıkıyor 
ben çözmüş değilim mevzuyu halen iphone 3gs o işlemci ram ile gta 3 kaymak gibi çalışıyor. Androidde arada takılıyor ne iş anlamadım
htc one x de bile takılıyor tegra 3 en iyi işlemciydi sanırım.
neden Android'de oyunlar ios'a göre daha ucuz ? 
o işte oyunu yazanlarla alakalı stabil yazmıyorlar ios'a yazdıkları gibineden Android'de oyunlar ios'a göre daha ucuz ?
![]()
Ne kadar saçma pff
milletin gözünü para bürümüş.