S3 Mini Overclock ?

Sponsorlu Bağlantılar

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Overclock ?
Google da aradım böyle bir şeye rastlamadım.S3 mini ne kadara kadar hız aşırtılabilir? 1.4 e falan ulaşsa güzel olur.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
oc destekli karnelle 100 mhz ye kadar artış yapabilirsin önemli olan karnelin desteklemesi...

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17
Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen kernelin desteklemesi lazım yoksa hiç bir türlü aşırtamazsın ama root ettiysen işlemci yöneticisini lulzactive yada interactive yapabilirsin ama oc o telefonu çok ısıtır heleki çoklu işlemlerde hızlanmak için yaparsın ama 2-3 işlem yaparsın tlefon çok ısınır kendini yeniden başlatmalar olur o yüzden tavsiyede etmem

• Beğen

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Sadece 100mhz mi?
Kernel desteklese 100mhz (Eğer mümkünse 200mhz) hız aşırtma yapsam ısınma sorunu olur mu ki? Galaxy Wonder ne güzel 2000 e kadar çıkıyordu.

Gpu 50mhz kadar arttırılabiliyormuş s3 minide.

avcitalip

avcitalip

Üye
Sadece 100mhz mi?
Kernel desteklese 100mhz (Eğer mümkünse 200mhz) hız aşırtma yapsam ısınma sorunu olur mu ki? Galaxy Wonder ne güzel 2000 e kadar çıkıyordu.

Gpu 50mhz kadar arttırılabiliyormuş s3 minide.

s2'ler 1200'den 1600'e kadar çıkıyor,ben boşuna demiyorum s3 mini göz boyamaca :evet: uyanın millet !

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi

s2'ler 1200'den 1600'e kadar çıkıyor,ben boşuna demiyorum s3 mini göz boyamaca :evet: uyanın millet !

4 inç bile büyük geliyor bana.Bütçemde zorlayarak yetti.S2 nin cpu yönünden büyük bi artısı var biliyorum.S3 minide 1ghz lik qualcomm işlemci kullanılsa iyiymiş ama novathor serisi çok kötü maalesef :( Ama memnunum yinede.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yeni telefon daha düzgün kernel de yoktur hızı artar ama bazen takıla takıla çalışır hiç uğraşma

- - - Eklendi - - -

Zaten arttirinca uçuşa gecmicek sakin güzel çalışsın yeter

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefon daha yeni sayılır.biraz beklerseniz yenı kerneller çıkar.o zaman yaparsınız

taylan08

Üye
novathor u8500 normalde 1.2 ghz ama biz 1 ghz kullanıyoruz ve kernellerle 1.15 e kadar çıkartıyorlar :-(

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Xda da sordum aynı soruyu.1.2ghz çıkabilirmiş ama kernel desteği henüz yokmuş.Zaten ben 1 yıl sonra yapmayı düşünüyorum ama merak öldürüyor insanı:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
İlk önce SBOOT'un aşılması gerekiyor.

avcitalip

avcitalip

Üye

nasıl çıkartacaz :D

önce root yapacaksın sonra mağazadan bir overclock programı indireceksin ama şimdilik gerekiz :evet: donanım zorlanmaya başlarsa yaparsın :evet: ayrıca Stweaks'ta da overclock oluyor :)

- - - Eklendi - - -

Xda da sordum aynı soruyu.1.2ghz çıkabilirmiş ama kernel desteği henüz yokmuş.Zaten ben 1 yıl sonra yapmayı düşünüyorum ama merak öldürüyor insanı:hmmm

1.2 değilmi zaten s3 mini ? :allalla: :hmmm

- - - Eklendi - - -

4 inç bile büyük geliyor bana.Bütçemde zorlayarak yetti.S2 nin cpu yönünden büyük bi artısı var biliyorum.S3 minide 1ghz lik qualcomm işlemci kullanılsa iyiymiş ama novathor serisi çok kötü maalesef :( Ama memnunum yinede.

boşver s3'e benziyor :) + şuanda s3 mini'yi zorlayan uygulama var mı yahu ? :allalla:

erhank98

erhank98

Üye

önce root yapacaksın sonra mağazadan bir overclock programı indireceksin ama şimdilik gerekiz :evet: donanım zorlanmaya başlarsa yaparsın :evet: ayrıca Stweaks'ta da overclock oluyor :)

zaten bende öyle düşünüyorum dostum şuan zorlandığı hiçbir uygulama yok, 1-2 sene sonra belki yada daha yakındır.
bu arada stweaks ne ?

• Beğen

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi

1.2 değilmi zaten s3 mini ? :allalla: :hmmm

- - - Eklendi - - -

boşver s3'e benziyor :) + şuanda s3 mini'yi zorlayan uygulama var mı yahu ? :allalla:

1 ghz normal hızı.bikaç oyunda sıkıntı yapıyor.modern combat4, fifa12,real racing2 (biraz yavaş)
diğerleri için yeterli

avcitalip

avcitalip

Üye
1 ghz normal hızı.bikaç oyunda sıkıntı yapıyor.modern combat4, fifa12,real racing2 (biraz yavaş)
diğerleri için yeterli

mc4'ü deneme şansım olmadı fifa 2012'de aynı şekilde ama real racing 2 bazen s3'te bile ağırlaşıyor o oyunla alakalı :evet: işte ios'un farkı burada ortaya çıkıyor :(

- - - Eklendi - - -

diğerleri için yeterli

mc4'ü deneme şansım olmadı fifa 2012'de aynı şekilde ama real racing 2 bazen s3'te bile ağırlaşıyor o oyunla alakalı :evet: işte ios'un farkı burada ortaya çıkıyor :(

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
ben çözmüş değilim mevzuyu halen iphone 3gs o işlemci ram ile gta 3 kaymak gibi çalışıyor. Androidde arada takılıyor ne iş anlamadım

htc one x de bile takılıyor tegra 3 en iyi işlemciydi sanırım.

avcitalip

avcitalip

Üye
ben çözmüş değilim mevzuyu halen iphone 3gs o işlemci ram ile gta 3 kaymak gibi çalışıyor. Androidde arada takılıyor ne iş anlamadım

htc one x de bile takılıyor tegra 3 en iyi işlemciydi sanırım.

o işte oyunu yazanlarla alakalı stabil yazmıyorlar ios'a yazdıkları gibi :evet: neden Android'de oyunlar ios'a göre daha ucuz ? :evet:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt