S3 mini mi S4 mini mi?

Konu Sahibi
S3 mini mi S4 mini mi?
S3 Mini >1 ghz android 4.0 >1gb ram>5mp>4 inc >729tl >>S4 Mini >1.4 ghz quad core android 4.2.2 jely bean>1.5 gb ram>4.3 inc>8mp>1.049tl>>ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Türe

Üye
Tabiki S4 mini. Ama S4 mini yerine s3 alabilirsin.

Yorumsuz,çünkü bir üst modelinin iyi olduğunu herkes bilir

smh60

Üye
sorumu bu tabiki s4 mini

HAM ZA

Üye
samsung ne yapmaya çalışıyor? 960x540 ekran koyulur mu o performansta bi telefona yazık ya o fiyata s3 alınır

acikcasi hd gereksiz okadar bir ekrana pil acisindan suan hd ekranlar daha mantiklli

acikcasi hd gereksiz okadar bir ekrana pil acisindan suan hd ekranlar daha mantiklli
iyi o zaman herkes 480 800 çözünürlüklü ekran kullansın örneğin galaxy s2 çözünürlüğü 480 800 ama batarya performansına bak çok mu iyi hd bilmiyorum ama bence hd ekran güzel bir şey

Konu Sahibi
Dostm GM nin açıklamasını yapablirmsn

fk555897

Üye
Bence S4 Mini. S3'ten bile daha iyi. Nedeni ise 2 GB RAM bulunması ve işlemci hızının daha yüksek olması. 2 GB RAM olması Android işletim sistemli telefonlarda büyük bir özellik.

fLuke!

Üye
Bence S4 Mini. S3'ten bile daha iyi. Nedeni ise 2 GB RAM bulunması ve işlemci hızının daha yüksek olması. 2 GB RAM olması Android işletim sistemli telefonlarda büyük bir özellik.

S4 minide 1,5 GB RAM var.

- - - Eklendi - - -

S4 minide 1,5 GB RAM var.

MaxipmaN

Üye
1.5gb ram s3ten iyi bu da demek oluyor ki s4mini s3 karşılaştırması patlama yapabilir