S3 mini mi Gm Discovery mi???

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi daha iyi telefon ?

• General Mobile Discovery

Kullanılan: 34 81.0%
  • Samsung Galaxy s3 mini

Kullanılan: 8 19.0%
  • Ben bu fiyata dahaz ucuz biliyorum

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    42
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
komik misiniz siz, general mobile'a amerikan markası, çin markası demişsiniz vikipediden bakar insan en azından. halk tv ulusal kanal falan da izleyin tam olsun :D

Genaral Mobile Türk Menşei li Amerikan firmasıdır doğru ; ancak satmış olduğu Discovery coduna sahip cihazı Çinde yaptırmakta , aynı şekilde avrupadaki ikiz kardeşi blu ismi altında Avrupa pazarında satılmakta. Ve evet halk tv , ulusal kanal ; seyrediyorum ! Problem? Kutuplardaki Penguen belgeseli ni seyredecegime ; Memleketimde ki olayları seyretmeyi tercih ediyorum. Sana tavsiyem ac biraz da sen seyret. Memleket te neler oluyor öğren. ..

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

forever_

forever_

Üye
çin mi :D :D

- - - Eklendi - - -

samsung un da çoğu modeli çinde üretiliyor üretim ucuz olduğundan bu telefon çinde üretiliyor ama amerikanın şirketiymiş

zaten çoğu telefon çinde ve japonyada üretiliyo markalar kara verdi ve amerikada üretekcekler artık konuyu dağıttığım için özür dilerim am bence s3 mini

diamond13

Üye
General Mobile; sahipleri Türk olan, sanki General Elektric şirketinin mobil cihaz şirketiymiş izlenimi vermek için ABD'de kurulan, Çin'e gidip orada üretilen telefonlardan beğendiği modelin alım anlaşmasını yapıp, üretim, dizayn, teknoloji, yazılım gibi hiçbir işle uğraşmayıp üzerine kendi markasını bastırıp Türkiye'ye ithal ettiği cihazları satan bir firmadır. Doğru iphone da Çin'de yapılıyor ama dizaynı, kullanılacak işlemci, ekran vs.'nin standartının ve hangi üreticiden alınacağının belli olduğu, yazılımı ve kalitesi ABD'de belirlenen bir cihazdır.