S3 mini izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyabatlı

boyabatlı

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini izlenimlerim
Arkadaşlar öncelikle s3 mini alacaklar tereddüt edebilir şimdi kısa ve öz şunu söyleyeyim wonder kullanlar bilir bunda takılma donma görmedim sesi güzel ses efektleri güzel ses konusunda şüphe etmeyin kamera 5 ama yeterli ekran görüntü çok iyi artı ek özellikler var hafıza toplam 4.gb taşıma işlemi yok sd kart 4 gb küsür leri yazmadım sd kartı sanal sürücü olarak görüyor extra hafıza kartı takılabilir batarya 1500 m amper ama bana gece ye kadar yetiyor internet işlerini hallediyorum wonder öğlen bitiyordu aynı kullanımda video pop up var gelişmiş video player zil sesleri için müzik efektleri gelişmiş müzik çalar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ekran pikselleri el ile sayılabiliyor diyorlar siz katılıyormusunuz?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
    Konu Sahibi

Yok be nereden çıkarıyorlar böyle şeyleri bana teklif bile ediyorlar s2 ile takas yapalım diye ben seviyorum wonder alıp kafayı yiyeceğime bunu aldım rahatım parama göre çok iyi ben internet müzik film oyun küçük oyunlar oynarım bu yüzden çok iyi

besim.farhan

besim.farhan

Üye

kullanıyorum şimdi onu söyleyen çok abartmış veya 8 derece körlük gözlükleriyle bakmış ekrana

- - - Eklendi - - -

şu an gta vice city ve pes 2012 yüklü hic takilmiyor hicbir soorunu yok. 2 gblik filmi banamisin demeden açıyor ileri geri sarmada hic takilma yok.

enterneoll

enterneoll

Üye
ben s3 kullanan biri olarak arkadaşıma aldırdım gidip birlikte inceledik ekran 4'' ve ele tam oturuyor ayrıca görüntüsü çok iyi :)

aleranol

aleranol

Üye
Valla ben pek uğraşmadan 37 piksel saymıştım. Sanırım siz sayamadınız. Ama ekran kötü değil gayet iyi:sirit: hız olarak bence siz fps düşüşünü fark etmediniz. Eğer bir s3 ile yan yana aynı bölümde test ederseniz küçük bir fark göreceksiniz çok önemli değil tabi. Film konusunda ise eğer bir 1080p film izlerseniz sarmada yaklaşık 0.3 snlik fark görebilirsiniz. Bence s3mini alınacak güzel bir alet. Eğer delice istekleriniz yoksa s3mini gayet iyi bir telefon. Küçük oyunlar arada büyük oyunlar oynarsaniz, 400-500 tl üzeri çok iyi bir kulaklığınız yoksa gayet iyi derecede kulaklığı besleyebilecek makul bir cihaz. Ama s2 almak varken de s3mini alınmaz :)

cousteau01

Üye

delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.
:) sen hiç elle sayılabilen piksel gördünmü? armut mu bunlar.yurdum saf insanları. kullandığım bütün telefonlara beş çeker. ace .ace plus, iphone 3-4 ,wonder.daha önce bunları kullanmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt