boyabatlı
Üye
S3 mini izlenimlerim
Arkadaşlar öncelikle s3 mini alacaklar tereddüt edebilir şimdi kısa ve öz şunu söyleyeyim wonder kullanlar bilir bunda takılma donma görmedim sesi güzel ses efektleri güzel ses konusunda şüphe etmeyin kamera 5 ama yeterli ekran görüntü çok iyi artı ek özellikler var hafıza toplam 4.gb taşıma işlemi yok sd kart 4 gb küsür leri yazmadım sd kartı sanal sürücü olarak görüyor extra hafıza kartı takılabilir batarya 1500 m amper ama bana gece ye kadar yetiyor internet işlerini hallediyorum wonder öğlen bitiyordu aynı kullanımda video pop up var gelişmiş video player zil sesleri için müzik efektleri gelişmiş müzik çalar

hız olarak bence siz fps düşüşünü fark etmediniz. Eğer bir s3 ile yan yana aynı bölümde test ederseniz küçük bir fark göreceksiniz çok önemli değil tabi. Film konusunda ise eğer bir 1080p film izlerseniz sarmada yaklaşık 0.3 snlik fark görebilirsiniz. Bence s3mini alınacak güzel bir alet. Eğer delice istekleriniz yoksa s3mini gayet iyi bir telefon. Küçük oyunlar arada büyük oyunlar oynarsaniz, 400-500 tl üzeri çok iyi bir kulaklığınız yoksa gayet iyi derecede kulaklığı besleyebilecek makul bir cihaz. Ama s2 almak varken de s3mini alınmaz