Benim odinle yapmam root , kingo ile yaptım geri unroot yaptım ve yine kingo ile yapacağım korkuyorum , kingo bilgileri Çine gönderiyormus sanırım imei numaram klonlanır diyr korkuyorum daha güvenli bir yol olup olmadığını öğrenmek için konuyu açtım . Blog olmaması için ne yapmam lazım ?Forumda mevcut. Gerekli programı bilgisayarınıza indirip kurun. Telefonunuzu usb kablo ile bağlayın. Programı açın. Root seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
En kolay root atma Kingo Android Root İndir - MaxiCep
Kardeşim önceden de yapmıştım ama suan korkuyorum blick olur diye blick olmaması icin neler yapmalıyım ?Çin'e mi gönderiyormuş.Telefonu zaten adamlar üretiyor. İsteseler içine çip takarlar. Yine alırlar bilgileri. Belkide vardır ha.
![]()
![]()
Vala bişey diyemem ben şuanda kingoo root programı sayesinde rootlu güzel bir şekilde kullanıyorum. Herhangi bir problemde yok.Kardeşim önceden de yapmıştım ama suan korkuyorum blick olur diye blick olmaması icin neler yapmalıyım ?
telefon blick oldu diyelim geri dönüşü var mı ?Vala bişey diyemem ben şuanda kingoo root programı sayesinde rootlu güzel bir şekilde kullanıyorum. Herhangi bir problemde yok.
''Blick'' oldu daki kastın nedir!telefon blick oldu diyelim geri dönüşü var mı ?

Bloke oluyo ya açılmışyo telefon kullanılmaz hale geliyo''Blick'' oldu daki kastın nedir!![]()
( Blick mi ne deniyodu 
kardeşim simdi ben root yapsam blick olmazmi diyorsun ? Kingoyu kullanarak ?Yanlis rom veya kernel yuklersen soft veya hard brick olabilir sistem dosyalarini fln silersen yanlislikla brick olmaz rom atman gerekir odin veya recovery mod neyse k.g
Ben zaten 1 kere yaptım geri kaldırım ama 2. kez yapacam korkuyorumŞahsen fikrimi söylüyorum. Kingoo Root programı ile düzgün bir şekilde işlemi yaparsan güzel bir şekilde kullanırsın. Ben bu program ile rootladım. Rootu düşünen kişi sonuçlarına katlanır. Kendi düşüncem.![]()
Neden kaldırmıştın ?Ben zaten 1 kere yaptım geri kaldırım ama 2. kez yapacam korkuyorum
Telefona imei klonlanmis diye mesaj geldi bnde korktum ilk isim unroot yapmak oldu ama o imei benim telefonla uyusmuyodu geri root yapmak istiyorum simdi de korkuyom amaNeden kaldırmıştın ?

Anlamadım ?Kullandığın Kingoo Root programının versiyonuyla alakalı olmasın o.
Programın farklı bir sürümüyle denemişsindir belki ondandır diyorum.Anlamadım ?
şimdi yapacam hangi sürümü öneriyon ?Programın farklı bir sürümüyle denemişsindir belki ondandır diyorum.