s3 mini için root

Sponsorlu Bağlantılar

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini için root
s3 miniye root yapacam odin kullanmadan ve daha pratik bi yol ile telefona zarar vermemesi lazım ama yardımcı olurmusunuz?

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Forumda mevcut. Gerekli programı bilgisayarınıza indirip kurun. Telefonunuzu usb kablo ile bağlayın. Programı açın. Root seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.:oke:

En kolay root atma Kingo Android Root İndir - MaxiCep
Benim odinle yapmam root , kingo ile yaptım geri unroot yaptım ve yine kingo ile yapacağım korkuyorum , kingo bilgileri Çine gönderiyormus sanırım imei numaram klonlanır diyr korkuyorum daha güvenli bir yol olup olmadığını öğrenmek için konuyu açtım . Blog olmaması için ne yapmam lazım ?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Çin'e mi gönderiyormuş. :) Telefonu zaten adamlar üretiyor. İsteseler içine çip takarlar. Yine alırlar bilgileri. Belkide vardır ha.:dry: :hmmm

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Çin'e mi gönderiyormuş. :) Telefonu zaten adamlar üretiyor. İsteseler içine çip takarlar. Yine alırlar bilgileri. Belkide vardır ha.:dry: :hmmm
Kardeşim önceden de yapmıştım ama suan korkuyorum blick olur diye blick olmaması icin neler yapmalıyım ?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kardeşim önceden de yapmıştım ama suan korkuyorum blick olur diye blick olmaması icin neler yapmalıyım ?
Vala bişey diyemem ben şuanda kingoo root programı sayesinde rootlu güzel bir şekilde kullanıyorum. Herhangi bir problemde yok.

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Yanlis rom veya kernel yuklersen soft veya hard brick olabilir sistem dosyalarini fln silersen yanlislikla brick olmaz rom atman gerekir odin veya recovery mod neyse k.g

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Yanlis rom veya kernel yuklersen soft veya hard brick olabilir sistem dosyalarini fln silersen yanlislikla brick olmaz rom atman gerekir odin veya recovery mod neyse k.g
kardeşim simdi ben root yapsam blick olmazmi diyorsun ? Kingoyu kullanarak ?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Şahsen fikrimi söylüyorum. Kingoo Root programı ile düzgün bir şekilde işlemi yaparsan güzel bir şekilde kullanırsın. Ben bu program ile rootladım. Rootu düşünen kişi sonuçlarına katlanır. Kendi düşüncem.:10numara:

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen fikrimi söylüyorum. Kingoo Root programı ile düzgün bir şekilde işlemi yaparsan güzel bir şekilde kullanırsın. Ben bu program ile rootladım. Rootu düşünen kişi sonuçlarına katlanır. Kendi düşüncem.:10numara:
Ben zaten 1 kere yaptım geri kaldırım ama 2. kez yapacam korkuyorum

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Neden kaldırmıştın ?
Telefona imei klonlanmis diye mesaj geldi bnde korktum ilk isim unroot yapmak oldu ama o imei benim telefonla uyusmuyodu geri root yapmak istiyorum simdi de korkuyom ama :(

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kullandığın Kingoo Root programının versiyonuyla alakalı olmasın o.
Benim kullandığım :
Version : 1.1.5.1792

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bu kadar korkuyosan yapma bnce bisey olcak bilgin varsa sorun yok android hakkında ama az degil baya

Takipçi Satın Al

Üst Alt