Xda yapacaklar diye biliyorum. CM10.1.
Eyer yaparlarsa çok iyi olur.
XDA, CM10 4.1.2 alpha5 sürüme kadar çıkarmışlar.
s3 mini içinmi ? Birde şuan wonder için alpha6 vardır sanırım s3 mini içinse bu bunu niye alpha5 te bırakıcaklar acaba.

Bıraktıklarına dahil bir bilgi yok. Bakmakta fayda var.
S3 Minim olsa çoktan kurmuştum![]()

Mart Ayında bu yana güncelleme yapılmamış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu arada arkadaşım samsung galaxys s3 mini 8gb aldı. ama hafıza olarak kullanılabilir alan 4.20 gb yazıyor 8gb flan yazmıyor 4.20 gbnin de 250mb ı kullanılmış durumda acaba bu arkadaşa 4gb olan versiyondan mı vermişler acaba? sormamı istedi de. farklı konu açmak istemedim kısa bilgi verirseniz sevinirim. iyi forumlar (:
arkadaşlar bu arada arkadaşım samsung galaxys s3 mini 8gb aldı. ama hafıza olarak kullanılabilir alan 4.20 gb yazıyor 8gb flan yazmıyor 4.20 gbnin de 250mb ı kullanılmış durumda acaba bu arkadaşa 4gb olan versiyondan mı vermişler acaba? sormamı istedi de. farklı konu açmak istemedim kısa bilgi verirseniz sevinirim. iyi forumlar (:
Gönüllü Developer olursa çok hızlı çıkar.
CyanogenMod ekibi listeye almamış anladığım kadarıyla.
Belki 4.2.2 sürümü ile birlikte OFFICCAL listeye girebilir
Abi sıkıldım telefonu ot gibi kullanmaktan sağlam birşeyler arıyorum.
4.2.2 ye kadar dayanamam ben yaAbi sıkıldım telefonu ot gibi kullanmaktan sağlam birşeyler arıyorum.
eyvallah kardeşim saolasın (:
Android işletim sistemi yer kaplıyor o kadar. Sıkıntı etme bizdede öyle.
cevap için teşekkür ederim (:Hepsinde aynı arkadasin yanlış cihaz almamış
CM Rom olmayan bir cihaz almam diye düşünüyorum. Atrix almadan önce özellikle bakmıştım. CM7 Official vardı.
Stok Rom hiç hazzetmiyorum. Dediğin gibi ot.
Abi get.cm den takip ediyorum samsung vibranta çıkardı daha s3 mini ye yok. Baştan bilseydim yemin ediyorum gider s2 alırdım daha iyiydi.