S3 Mini için cm.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini için cm.
Arkadaşlar s3 mini için her hangi bir cm rom varmı ya sitesine baktım fakat göremedim yada hiç yapmamışlar bilmiyorum. Eyer yapmamışlarsa büyük ayıp etmişler sonuçta ace ye bile çıkartıpta s3 mini yi unutmaları sıkıntı yaratır.

ahmet06201

ahmet06201

Üye
S3mini'nin cmye ihtiyacı yok bence

Sarangni

Sarangni

Üye
Xda yapacaklar diye biliyorum. CM10.1.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye

s3 mini içinmi ? Birde şuan wonder için alpha6 vardır sanırım s3 mini içinse bu bunu niye alpha5 te bırakıcaklar acaba.

Bıraktıklarına dahil bir bilgi yok. Bakmakta fayda var.

S3 Minim olsa çoktan kurmuştum :D

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Bıraktıklarına dahil bir bilgi yok. Bakmakta fayda var.

S3 Minim olsa çoktan kurmuştum :D

Zaten bakıyorum ben göremedim sorun bende demekki.

Çoktan kurmuştum demişinde çıktımı ki varsa link at yaw sabahtan beri arıyorum :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Mart Ayında bu yana güncelleme yapılmamış.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu arada arkadaşım samsung galaxys s3 mini 8gb aldı. ama hafıza olarak kullanılabilir alan 4.20 gb yazıyor 8gb flan yazmıyor 4.20 gbnin de 250mb ı kullanılmış durumda acaba bu arkadaşa 4gb olan versiyondan mı vermişler acaba? sormamı istedi de. farklı konu açmak istemedim kısa bilgi verirseniz sevinirim. iyi forumlar (:

Sarangni

Sarangni

Üye
Gönüllü Developer olursa çok hızlı çıkar.

CyanogenMod ekibi listeye almamış anladığım kadarıyla.

Belki 4.2.2 sürümü ile birlikte OFFICCAL listeye girebilir

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu arada arkadaşım samsung galaxys s3 mini 8gb aldı. ama hafıza olarak kullanılabilir alan 4.20 gb yazıyor 8gb flan yazmıyor 4.20 gbnin de 250mb ı kullanılmış durumda acaba bu arkadaşa 4gb olan versiyondan mı vermişler acaba? sormamı istedi de. farklı konu açmak istemedim kısa bilgi verirseniz sevinirim. iyi forumlar (:

Android işletim sistemi yer kaplıyor o kadar. Sıkıntı etme bizdede öyle.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
Sarangni

Sarangni

Üye

Hepsinde aynı arkadasin yanlış cihaz almamış

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Gönüllü Developer olursa çok hızlı çıkar.

CyanogenMod ekibi listeye almamış anladığım kadarıyla.

Belki 4.2.2 sürümü ile birlikte OFFICCAL listeye girebilir

4.2.2 ye kadar dayanamam ben ya :D Abi sıkıldım telefonu ot gibi kullanmaktan sağlam birşeyler arıyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye

4.2.2 ye kadar dayanamam ben ya :D Abi sıkıldım telefonu ot gibi kullanmaktan sağlam birşeyler arıyorum.

CM Rom olmayan bir cihaz almam diye düşünüyorum. Atrix almadan önce özellikle bakmıştım. CM7 Official vardı.

Stok Rom hiç hazzetmiyorum. Dediğin gibi ot.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
CM Rom olmayan bir cihaz almam diye düşünüyorum. Atrix almadan önce özellikle bakmıştım. CM7 Official vardı.

Stok Rom hiç hazzetmiyorum. Dediğin gibi ot.

Abi get.cm den takip ediyorum samsung vibranta çıkardı daha s3 mini ye yok. Baştan bilseydim yemin ediyorum gider s2 alırdım daha iyiydi.

Sarangni

Sarangni

Üye

Abi get.cm den takip ediyorum samsung vibranta çıkardı daha s3 mini ye yok. Baştan bilseydim yemin ediyorum gider s2 alırdım daha iyiydi.

Çok fazla cihaz çıkıyor oda bir handikap işte. Önceden olsa şak diye çıkardı.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Acaba şimdiki cm10 versionu nasıl onu denesemmi yada çıkar diye cm 10.1 imi beklesem kararsız kaldım şimdi :hmmm

Üst Alt