S3 Mini için cm.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Google maclawstudio yazin cm10 beta 2 ckti s3 mini icin

Sarangni

Sarangni

Üye
Maclaw tek derdi para olan birisi. Gio için 2 yıldır düzgün bir rom yapamadı neredeyse. Bu Gio'nun düşük donanımlı olmasının payı vardı ama insanlarda epey su istimal etti. S3 Mini yapar ama süreçi uzun tutar bağış toplamak için.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Maclaw tek derdi para olan birisi. Gio için 2 yıldır düzgün bir rom yapamadı neredeyse. Bu Gio'nun düşük donanımlı olmasının payı vardı ama insanlarda epey su istimal etti. S3 Mini yapar ama süreçi uzun tutar bağış toplamak için.

Görücez artık.

blackcat67

blackcat67

Üye
ben olsam bende para toplarım niye diye sorarsanız saatlerinizi ayırıyorsunuz bu işe emeğinin karşılığıda olmalı

Sarangni

Sarangni

Üye
ben olsam bende para toplarım niye diye sorarsanız saatlerinizi ayırıyorsunuz bu işe emeğinin karşılığıda olmalı

Bağış tabi ki yapılır ama söz konusu kişi Maclaw ise orada durup düşünmek gerek. Telefonum bozuldu bağış, bilgisayar yandı bağış, Şu kadar para gelmez ise çalışma yavaşlar deyip bağış isteyen birisi. Yaklaşık 2 yıldır bildiğim birisi. Fazla söze gerek yok. Yetenekli çocuk yapar ama süründürmez umarım.

• Beğen
Tepkiler: RowneSM

exselans385868

Üye
Arkadaşlar Benim S3 mini var spot ama güncelleme yapmak istiyrum android sürümünü sizce imei veya telefona birşey olurmu ?????

:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt