Telefon Tavsiyesi S3 mini hala alınırmı ? acil cevap

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini hala alınırmı ? acil cevap
Arkadaşlar dükkanımızdan s3 mini telefon almayı dusunuyoruz. fiyat olarak 600 tl söylendi bize, senetle alınıcak. samsung dışında bir cihaz satmıyor ne yazıkki dükkan. sizce hala s3 mini alınırmı 600 tl ye. veya max. 600 tlye alınabilicek bi samsung varmı ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Valla kullanan arkadaşlar var. stock rom ile iyi performans veriyor, kitkat isterseniz de CM yapılabiliyor

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar dükkanımızdan s3 mini telefon almayı dusunuyoruz. fiyat olarak 600 tl söylendi bize, senetle alınıcak. samsung dışında bir cihaz satmıyor ne yazıkki dükkan. sizce hala s3 mini alınırmı 600 tl ye. veya max. 600 tlye alınabilicek bi samsung varmı ?
kesinlikle alınmaz ne güncelleme alıyor nede stabil değil ,

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
caglar b

caglar b

Üye
İlla samsung istiyorsan al yoksa bi albenisi yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer mümkünse S4 Mini tavsiye ederim

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
max 600 fiyat verebilirim. dükkanda samsungdan başka satmıyor. senetle alcagım için dükkandan almak zorundayım.

The Benefit

The Benefit

Üye
Pek kimsenin tavsiye ettiğini görmedim. Bence alma. Pişman olman çok olası. 600tl gibi bir fiyata Android seni memnun etmeyecektir.

NEXUS

NEXUS

Üye
Pek kimsenin tavsiye ettiğini görmedim. Bence alma. Pişman olman çok olası. 600tl gibi bir fiyata Android seni memnun etmeyecektir.
alabilsedi gm discovery idare ederdi fakat adam samsung'Tan başka marka alamazmış çünkü dükkan satmıyormuş , seneti mi ne varmış :)

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
s3 mininin ABD versiyonunu aldım arkadaşlar. teşekkürler. model numarası I8200Q . normal s3 miniden gerçekten cok farkı var.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
best1905

best1905

Üye
Bende var babalar gibi kullanıyorum her işimi görüyor istersen rom at karar senin bu fiyata alabileceğin en iyi samsung lardan biri

MaxipmaN

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle beklenenden iyi performans veren bir cihaz.

Cm11 ile kullanıyorum. Harika!

HAM ZA

HAM ZA

Üye
S3 mini s3 ile alakasiz bir telefon s advance ile asagi yukari ayni ozellikte mali 400 single core da kotu degil ancak s3 un kardesi sayilan bu telefon 720p video cekiyor(1080p olmaliydi). Ekran kalitesi s2 kadar degil (hos s3un ekrani da s2 kadar iyi degil) pikseller belli oluyor. Ama senin caren yok gibi s3 mini vasat degil ancak 600 liraya daha iyileri de var

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Buyur kardeşim en son çıkan versiyonu aldım ben s3 mini ve performans gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: LattAsdfasdf
best1905

best1905

Üye
S3 mini s3 ile alakasiz bir telefon s advance ile asagi yukari ayni ozellikte mali 400 single core da kotu degil ancak s3 un kardesi sayilan bu telefon 720p video cekiyor(1080p olmaliydi). Ekran kalitesi s2 kadar degil (hos s3un ekrani da s2 kadar iyi degil) pikseller belli oluyor. Ama senin caren yok gibi s3 mini vasat degil ancak 600 liraya daha iyileri de var
Pikseller bellimi oluyor bu lafı söylemeyi ne zaman birakacaksiniz bilmiyorum telefonu eline almisligi yoktur

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence S3 mini o fiyata gayet yeterli bir telefon

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Pikseller bellimi oluyor bu lafı söylemeyi ne zaman birakacaksiniz bilmiyorum telefonu eline almisligi yoktur
S2 nin veya herhangi bir hd ekranlı telefonun ekranına baktığında dediğime gelirsin polemiğe gerek yok s3 mini guzel telefon ama modası geçti

NeXus 5

NeXus 5

Üye
800 lira koy ortaya Nexus 4 al ;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.