Yarın deneyecem ama pek bilgim yok bir ay önce rootladimYapan olursa bu konu altında detaylı olarak paylaşıp anlatırsanız sevinirim arkadaşlar
kaedeşim ben indirecek bir sey bulamadım 18 kb bi zip indiriliyo sadece bunu nasıl yapacam anlatacak olan varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuraya bakın bi
yada ben mi hata yapıyom anlamadımBende yuklu la nasil bu modele uygun degilkardeşim verdiğin twrp yi odinle attım ama gene malesef ses açma + orta tuş + açma kapaa düğmesine basınca aynı kendi recovery si duruyo olmuyo malesef galiba bu modele uygun twrp yok sanırım bugun xda ya da baktım biraz ama baya uğraşmışlar ama buldularmı anlayamadımyada ben mi hata yapıyom anlamadım
evet arkadaşlar bu cwm recovery bu modele nasıl kurabilirim bi fikri olan varmı
Odinden dosyayi yerlestirdikten sonra bi ss atsana yanlis giden biseyler olmali 
sen nasıl yaptın kardeşim detaylı bi anlatsana çok iyi olcak vallaKonu açarım bugün tamamValla kardeşim bende anlamadım acaba bootloader kilidi yle falan alakalimi benim niye olmuyo yaw deli olcam bak yaptiklarimi anlatıyor ilk önce teli kapatıp download moduna alıyorum pc de odun açık oluyo sonra usb ile teli bagliyorum çom 4 yanıyor sonra ap den senin verdiğin dosyayı seviyorum ve start diyom açılıyor aynı recovery duruyo nerde hata var anlamadımsen nasıl yaptın kardeşim detaylı bi anlatsana çok iyi olcak valla

CM çıksın hele bi tele de onu da atarızEye kardeşim deniyorum şimdi sonucu söylerim
Kardesim eline sağlık valla oldu sonunda helal sana ama cm oluyormuş bidahaki cm ye artık çok sağolasın en azından 1 haftadır uğraşıyorum yapamazsın
Yapamamistim