Yardım S3 mini GT-I8200Q CM ve CWM

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Yapan olursa bu konu altında detaylı olarak paylaşıp anlatırsanız sevinirim arkadaşlar

kadirdag.46

Üye
Yapan olursa bu konu altında detaylı olarak paylaşıp anlatırsanız sevinirim arkadaşlar
Yarın deneyecem ama pek bilgim yok bir ay önce rootladim
şuraya bakın bi
kaedeşim ben indirecek bir sey bulamadım 18 kb bi zip indiriliyo sadece bunu nasıl yapacam anlatacak olan varmı
Arkadaşlar indirdim ama .rar dosyası bozuk çıktı bir kaç kurtarma programı denedim ama oda olmadı o yüzden yapamadım

jordan230

Üye
ne yaptınız denediniz mi
ne yaptınız denediniz mi

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Ee arkadaşlar yapan deneyen yok mu ?

jordan230

Üye
bendemerak ettim var mı deniyen

Masterthone

Masterthone

Üye
Yok mu deneyeniniz arkadaşlar . Biriniz el atsın suna artık.

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bakmıyor ki ilgilensinler.

Masterthone

Masterthone

Üye
arkadaşlar bu modelim cwm si yok mu elinizde twrp linkinde dosya yok diyor bi yardım edebilirmisiniz

Masterthone

Masterthone

Üye
arkadaşlar s3 mini gt-i8200q bu modale neyaptıysam cwm recoveri kurulmuyor tel rootlu ama olmuyor bi yardım edecek yokmu kaldım ..

LattAsdfasdf

Üye
Baktım olacak gibi değil, cihazda cwm felan yok, Nexus 4 e geçtim. Kafam çok rahat şuanda :D

Masterthone

Masterthone

Üye
:D kardeşim bu model çok cins adamı deli ediyor denemediğim yol kalmadı cm buldum ama cwm yi tele kuramıyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
@Masterthone Özelden attım TWRP linkini. Arkadaşlar hala custom recovery kuramayan var mı? Kuramayan yazsın. Şu ilk custom rom konusuna gelince neredeyse stocktan hiçbir farkı yok, ordaki çoğu özelliği elle de yapabilirsiniz açıkçası ben kurmayı düşünmüyorum.

Masterthone

Masterthone

Üye
kardeşim verdiğin twrp yi odinle attım ama gene malesef ses açma + orta tuş + açma kapaa düğmesine basınca aynı kendi recovery si duruyo olmuyo malesef galiba bu modele uygun twrp yok sanırım bugun xda ya da baktım biraz ama baya uğraşmışlar ama buldularmı anlayamadım :D yada ben mi hata yapıyom anlamadım
evet arkadaşlar bu cwm recovery bu modele nasıl kurabilirim bi fikri olan varmı

The Shadow

The Shadow

Üye
kardeşim verdiğin twrp yi odinle attım ama gene malesef ses açma + orta tuş + açma kapaa düğmesine basınca aynı kendi recovery si duruyo olmuyo malesef galiba bu modele uygun twrp yok sanırım bugun xda ya da baktım biraz ama baya uğraşmışlar ama buldularmı anlayamadım :D yada ben mi hata yapıyom anlamadım
evet arkadaşlar bu cwm recovery bu modele nasıl kurabilirim bi fikri olan varmı
Bende yuklu la nasil bu modele uygun degil :D Odinden dosyayi yerlestirdikten sonra bi ss atsana yanlis giden biseyler olmali :hmmm

Masterthone

Masterthone

Üye
Valla kardeşim bende anlamadım acaba bootloader kilidi yle falan alakalimi benim niye olmuyo yaw deli olcam bak yaptiklarimi anlatıyor ilk önce teli kapatıp download moduna alıyorum pc de odun açık oluyo sonra usb ile teli bagliyorum çom 4 yanıyor sonra ap den senin verdiğin dosyayı seviyorum ve start diyom açılıyor aynı recovery duruyo nerde hata var anlamadım :) sen nasıl yaptın kardeşim detaylı bi anlatsana çok iyi olcak valla

The Shadow

The Shadow

Üye
Valla kardeşim bende anlamadım acaba bootloader kilidi yle falan alakalimi benim niye olmuyo yaw deli olcam bak yaptiklarimi anlatıyor ilk önce teli kapatıp download moduna alıyorum pc de odun açık oluyo sonra usb ile teli bagliyorum çom 4 yanıyor sonra ap den senin verdiğin dosyayı seviyorum ve start diyom açılıyor aynı recovery duruyo nerde hata var anlamadım :) sen nasıl yaptın kardeşim detaylı bi anlatsana çok iyi olcak valla
Konu açarım bugün tamam :)
Evet arkadaşlar konuyu açtım :)

Püf Noktası - S3 Mini GT-I8200/L/N/Q PC Gerektirmeyen Kolay Root + Custom Recovery Kurulumu - MaxiCep

@Masterthone

Masterthone

Masterthone

Üye
Eye kardeşim deniyorum şimdi sonucu söylerim
Kardesim eline sağlık valla oldu sonunda helal sana ama cm oluyormuş bidahaki cm ye artık çok sağolasın en azından 1 haftadır uğraşıyorum yapamazsın :D
Yapamamistim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Eye kardeşim deniyorum şimdi sonucu söylerim
Kardesim eline sağlık valla oldu sonunda helal sana ama cm oluyormuş bidahaki cm ye artık çok sağolasın en azından 1 haftadır uğraşıyorum yapamazsın :D
Yapamamistim
CM çıksın hele bi tele de onu da atarız :D

• Beğen
Tepkiler: Masterthone
Masterthone

Masterthone

Üye
Insallah kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt