Öneri S3 Mini En Yüksek Batarya Mah ?

lale63

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini En Yüksek Batarya Mah ?
beyler batarya alacam 24 saat net açık mesaj whatsapp face ve twitter gibi aglara baglı olmam lazım s3 mini için yüksek mAhlı batarya nerde bulabilirim bide kaç fiyatı ne kadardır şimdiden teşekkürler
 
Gittigidiyordan aldım ben, normal bataryam 1500, aldığım batarya 2450. Gittigidiyora bak.
 
Daha ürün elime ulaşmadı. 30 liraya aldım.
 
Tabiki, görüşlerimi yazarım burada.
 
Benim aldığım bataryanın aynı boyut ve ebatlarında. Ekstra lapağa gerek yok aynı yani. Baktınmı gittigidiyora?
 
bak bu satıcıdan aldım ben, s3 mini için olanıda varmış.

buda benim aldığım ürün. Hala elime ulaşmadı bugün içinde gelir kargo diye düşünüyorum bakalım.
 

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Eline ulastiginda yaz kardesim duruma gore bende alacam
 
Bugün gelir diye tahmin ettim ama gelmedi. Yazarım tamam.
 

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Ulaştı kardeşim bugün test ediyorum ama batarya performansı baya iyi gibi. Tam kullandıktan sonra ss pil ekranı görüntüsü ile birlikte döneceğim batarya bitince.
Tamam kardesim bekliyorum
 


Çeyrek ayarda ekran parlaklığı, 1 saat kadar telefon görüşmesi, 1 saat kadar 3g açıktı facebook, tapatalk gibi proğramları kullandım. 250 ye yakın sms alıp gönderme. Durum bu şekilde şuan ilk bataryanın kullanımı, ilk iki üç şarjdan sonra artacaktır bu diye tahmin ediyorum. öğlen aldım şarjdan bu saatte yeni bitti. Görüşlerim bunlar kardeşim, eski bataryayla telefonu akşam 8 9 gibi tekrar şarj ediyorum bunda öle bi sorunum olmadı. Bi günüme yetti. Hurskyrev10 kerneli ve cm9 kullanıyorum. Kullandığın rom ve kernele göre de değişiyor bu batarya performansı.
 
Son düzenleme:

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim kardesim bende siparis edecem 11 12 saat goturmesi yeter bana
 
Yardımcı olabildiysem sevindim. Ama sana tavsiyem, eğer sana maaliyetli olmayacaksa, sana verdiğim gittigidiyor linkine bak iki batarya birde yanında şarj dock var alabilirsen bu şekilde al rahat edersin.
 

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabildiysem sevindim. Ama sana tavsiyem, eğer sana maaliyetli olmayacaksa, sana verdiğim gittigidiyor linkine bak iki batarya birde yanında şarj dock var alabilirsen bu şekilde al rahat edersin.
yok maliyeti olmaz teşekkür ederim kardeşim verdigin bilgiler için