s3 mini ekranı çok mü kötü ?

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
bana göre mükemmel hayatımda bugune kadar kulladığım en iyi telefon diyebilirim nokia tuzaktan başka birşey değil

İlk defa android kullandığın belli =) bu cihazın ekranı cidden çok kötü paranıza yazık.

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
O kadar iğrenç bir ekran olamaz samsung bu cihaza yazık etmis..

iyice kötülediniz s3 miniyi galaxy young gio var birazda onları kötüleyin şu anda samsungun en iyi 3 telefonu s3 s2 s3 mini bence

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Kardeşim gidin inceleyin şu telefonu piksel sayabilen çıkarsa ıspatlasın bizde sayalım hatta ana okulunda tahtaya çıkarıp bebelere saydıralımda çocuklar saymayı öğrensin bi işe yarasın telefon yazık yani kullanıcısıyım diye kollamıyorum kötü olsa kötü derim niye insanları kandırayım.

ka_za

ka_za

Üye
iyice kötülediniz s3 miniyi galaxy young gio var birazda onları kötüleyin şu anda samsungun en iyi 3 telefonu s3 s2 s3 mini bence

Biraz ağır ol yav o arada telefonlar var s3 miniden önce

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Modern combat 4 ü kaldırıyor mu

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Modern combat 4 ü kaldırıyor mu

Kaldiriyor real racing 3 yukledim dun sifir kasma daha root yok ve telefon hafizasi dolu

- - - Eklendi - - -

Kardeşim gidin inceleyin şu telefonu piksel sayabilen çıkarsa ıspatlasın bizde sayalım hatta ana okulunda tahtaya çıkarıp bebelere saydıralımda çocuklar saymayı öğrensin bi işe yarasın telefon yazık yani kullanıcısıyım diye kollamıyorum kötü olsa kötü derim niye insanları kandırayım.

Haklısın kardeş telefona her gören ekranı cok iyi diyor

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Kaldiriyor real racing 3 yukledim dun sifir kasma daha root yok ve telefon hafizasi dolu

- - - Eklendi - - -

Haklısın kardeş telefona her gören ekranı cok iyi diyor
Bu olayı çıkaranlar büyük ihtimal s3 kullananlar s3 ile mini yi kıyaslamak zaten yanlış s3 ile minin ekran kalitesi bir olamaz kötü değil ekran

-Emre

-Emre

Üye

Ama o sence işte. Bence de note2 s3 s2?kesinlikle s3 mini ekranı aynı fiyat oranındaki cihazlardan kötü.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Ama o sence işte. Bence de note2 s3 s2?kesinlikle s3 mini ekranı aynı fiyat oranındaki cihazlardan kötü.

Peki kardeşim kötü olsun bişey demeye gerek yok kullandınmı acaba mini merak ediyorum.

geographerr

geographerr

Üye
Gözünüzün içine sokacak kadar yakın bakarsanız hepsinde sayılır piksel. Ben ne video izlerken ne oyun oynarken ne fotoğraflara bakarken ne de bunların dışında bir işlevini kullanırken sayabildim piksel. Işte bir deli bir kuyuya taş atmış on akıllı çıkaramamış olayına dönmüş iş. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve smh60
hükümdağı

hükümdağı

Üye
Piksel sayılıyor olayı hikayeden öteye gitmez.Gözünde optik lens yoksa piksel miksel sayamazsın.Bu sadece SDN nin uydurduğu telefonu karalama kampayasından başka birşey değildir.

Berk E.

Üye
Arkadaşımda var dikkatli bakınca pikseller sayılabiliyor menüdeki iconlardan çok rahat, benim gözlerdemi bi bozukluk var yanlışmı görüyorum diye kendi telefonuma baktımda benim telefonda çok şükür o yönden sorun yok. :spr

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Arkadaşımda var dikkatli bakınca pikseller sayılabiliyor menüdeki iconlardan çok rahat, benim gözlerdemi bi bozukluk var yanlışmı görüyorum diye kendi telefonuma baktımda benim telefonda çok şükür o yönden sorun yok. :spr

Senin telefon ne

smh60

smh60

Üye
Ya kardeşim siz neyin kafasını yaşıyonuz Amoled Ekran teknolojsi var s3 minide piksel sayılıyo diyenler oturun sayın merak ettim kaç tane wonder ace 2 gibi telefonlardan iyi oldugu kesindir çok mu kötü diye sormuş kötü değilki çok kötü olsun

- - - Eklendi - - -

Ben s2 almayıda çok düşündüm ama 100-150 tl daha fazla

-Emre

-Emre

Üye
Ya kardeşim siz neyin kafasını yaşıyonuz Amoled Ekran teknolojsi var s3 minide piksel sayılıyo diyenler oturun sayın merak ettim kaç tane wonder ace 2 gibi telefonlardan iyi oldugu kesindir çok mu kötü diye sormuş kötü değilki çok kötü olsun

- - - Eklendi - - -

Ben s2 almayıda çok düşündüm ama 100-150 tl daha fazla

Önce bi şu pixeller sayılıyor olayina açıklık getirelim. Hiç bir ekranın pixelleri göz ile sayilamaz. Bu bir mecazli anlatimdr. Bu yönden wonderin ekranı çok daha iyidir emin ol

Berk E.

Üye

Galaxy Wonder.

@semo60 Amoled olabilir Amoled daha canlıdır ama o telefonda LCD ekran olsaydı daha iyi olurdu Pikseller açısından. Al eline bir Wonder ve bir S3 Mini E-Posta iconuna bak farkı anlarsın. :oke:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Galaxy Wonder.

@semo60 Amoled olabilir Amoled daha canlıdır ama o telefonda LCD ekran olsaydı daha iyi olurdu Pikseller açısından. Al eline bir Wonder ve bir S3 Mini E-Posta iconuna bak farkı anlarsın. :oke:
Wonderle mini karşılaştırdınızya size diyecek tek bi sözüm kalmadı ezbere konuşuyonuz boş ve gereksiz muhabbet son nokta wonder süper mini berbat kimse sakın ha sakın almasın.

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu karalamaya hiç gerek yok farkını ortaya çıkarıyor samsungun birçok modelinden iyi arkadaşımda s3 var inceledi bu daha şık keşke mini alsaymışım dedi ekranıda çok şık bence ele tam oturuyor telefondan birkaç foto

Üst Alt