-Emre
Üye
bana göre mükemmel hayatımda bugune kadar kulladığım en iyi telefon diyebilirim nokia tuzaktan başka birşey değil
İlk defa android kullandığın belli =) bu cihazın ekranı cidden çok kötü paranıza yazık.
bana göre mükemmel hayatımda bugune kadar kulladığım en iyi telefon diyebilirim nokia tuzaktan başka birşey değil
O kadar iğrenç bir ekran olamaz samsung bu cihaza yazık etmis..
iyice kötülediniz s3 miniyi galaxy young gio var birazda onları kötüleyin şu anda samsungun en iyi 3 telefonu s3 s2 s3 mini bence
yavaş geliyice kötülediniz s3 miniyi galaxy young gio var birazda onları kötüleyin şu anda samsungun en iyi 3 telefonu s3 s2 s3 mini bence

Modern combat 4 ü kaldırıyor mu
Kardeşim gidin inceleyin şu telefonu piksel sayabilen çıkarsa ıspatlasın bizde sayalım hatta ana okulunda tahtaya çıkarıp bebelere saydıralımda çocuklar saymayı öğrensin bi işe yarasın telefon yazık yani kullanıcısıyım diye kollamıyorum kötü olsa kötü derim niye insanları kandırayım.
Bu olayı çıkaranlar büyük ihtimal s3 kullananlar s3 ile mini yi kıyaslamak zaten yanlış s3 ile minin ekran kalitesi bir olamaz kötü değil ekranKaldiriyor real racing 3 yukledim dun sifir kasma daha root yok ve telefon hafizasi dolu
- - - Eklendi - - -
Haklısın kardeş telefona her gören ekranı cok iyi diyor
iyice kötülediniz s3 miniyi galaxy young gio var birazda onları kötüleyin şu anda samsungun en iyi 3 telefonu s3 s2 s3 mini bence
Ama o sence işte. Bence de note2 s3 s2?kesinlikle s3 mini ekranı aynı fiyat oranındaki cihazlardan kötü.
Peki kardeşim kötü olsun bişey demeye gerek yok kullandınmı acaba mini merak ediyorum.
Arkadaşımda var dikkatli bakınca pikseller sayılabiliyor menüdeki iconlardan çok rahat, benim gözlerdemi bi bozukluk var yanlışmı görüyorum diye kendi telefonuma baktımda benim telefonda çok şükür o yönden sorun yok.![]()
Ya kardeşim siz neyin kafasını yaşıyonuz Amoled Ekran teknolojsi var s3 minide piksel sayılıyo diyenler oturun sayın merak ettim kaç tane wonder ace 2 gibi telefonlardan iyi oldugu kesindir çok mu kötü diye sormuş kötü değilki çok kötü olsun
- - - Eklendi - - -
Ben s2 almayıda çok düşündüm ama 100-150 tl daha fazla
Senin telefon ne

Wonderle mini karşılaştırdınızya size diyecek tek bi sözüm kalmadı ezbere konuşuyonuz boş ve gereksiz muhabbet son nokta wonder süper mini berbat kimse sakın ha sakın almasın.Galaxy Wonder.
@semo60 Amoled olabilir Amoled daha canlıdır ama o telefonda LCD ekran olsaydı daha iyi olurdu Pikseller açısından. Al eline bir Wonder ve bir S3 Mini E-Posta iconuna bak farkı anlarsın.![]()