S3 mini Discovery

Sponsorlu Bağlantılar

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini Discovery
Ben 3 ekimde s3 mini nin yeni çıkan modeli 8200Q aldım, bana niye discovery almadın? sorusu geldi sürekli.

Sizce hangi telefon daha iyi discovery çabuk bozuluyor dediler bide s3 mini yede dediler şarj yeri hemen bozulurmuş kenarlar soyuluyormuş yok işte subway oynarken bile kasıyormuş

mrzstyl

mrzstyl

Üye
7 arkadaşım discovery kullanıyo bunların sadece 1 i sürekli servise gönderiyo discovery s3 miniden daha iyidir ekran - kamera - veri hızı - işletim sistemi

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen discovery sollar bende de s3 mini var soyulma falan yok temiz kullanırım cihazı bendeki 8190

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
8200Q da pil göstergesi koysalarmış

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
geldi ama değişen birşey bulamadım bazı uygulamalar geldi gereksiz d çocuk falan
Samsung işte düşük modellere güncelleme vermiyor birde aynı telefonu tekrar piyasaya sokuyorlar nasıl işse bu

mrzstyl

mrzstyl

Üye
para tuzağı işte saçma sapan bi sürü telefonu var

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Birde young yapmışsın madem pop plus'u niye yapıyorsun? aynı özellikte iki telefon yapıyor etraf samsung ile doldu
Birde young yapmışsın madem pop plus'u niye yapıyorsun? aynı özellikte iki telefon yapıyor etraf samsung ile doldu

RamExpander kullanan var mı? işe yarıyor mu?

byAndroid

byAndroid

Üye

RamExpander kullanan var mı? işe yarıyor mu?
Denedim bi ara faydasını görmedim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Iki cihazda elimde ve discovery 1 yil oldu cok sukur bi sorunu cikmadi ve kesinlikle discovery

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
pişman olmalımıyım? s3 mini kullanıyorum

The Pancar

The Pancar

Üye
Pff ne diyonuz siz ya

Takipçi Satın Al

Üst Alt