Öneri S3 Mini Almakla Hata Mı Ettim

Sponsorlu Bağlantılar

sahello

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Almakla Hata Mı Ettim
arkadaşlar biraz daha para biriktirip s3 almadığıma çok pişman oldum yada general mobile discovery almadığıma sizce s3 miniyi satım discovery almalımıyım?

achambo

achambo

Üye
sana kalmış:oke: değer mi ona göre karar ver :)

sahello

Üye
    Konu Sahibi
ya ben aslında telefonun sarjından ve oyun performansından çok memnunum fakat tek sorunum güncelleme gelmeyecek diyorlar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Madem aldın bunları düşünerek telefondan sogutma kendini tadını çıkarmaya bak :)

anilari35

anilari35

Üye
discovery kullanıyorum 1 ay oldu olmadı işte şuana kadar 2 güncelleme aldı. Güncelleme almasa bile s3 mini 4.4 verseler bile bence disvoery daha iyi bir cihaz genede onu tercih etmelisin
ben senın yerınde olsam satar alırdım 500 e satarsın 100 koyar 600 e alırsınbide discovery ye gm yetklileri 4.4 vereceklermiş dh ekibiyle röportaj yapılmış hatta bir arkadaş paylaşmış

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3'te guncelleme almayacak canini sikma :)

sahello

Üye
    Konu Sahibi
Bu genarale mobile niye ucuz acaba hrn ucuz hem 4 çekirdek

fk555897

fk555897

Üye
S3 mini yi satip 2. el S3'de alabilirsin.

anilari35

anilari35

Üye
bundan sonra böyle konularda discovery savunmayacağım herkesin kendi zevki vs. s3 almak bana mantıksız geliyor 2 sini yan yana kullanın anlarsınız neyse konusmaya gerek yok.Biz anlattıkca yok gm yok söyle yok kalitesiz falan diyorsunzu bizim paramız buna yetti kardeşim siz gidin s4 alın note 3 alın

Üst Alt