askımm
Üye
-
Konu Sahibi
-
önemli değil hocam. bu arada o operada yaşadığın sorunlar opera ile ilgilidir diye düşünüyorum.hocam cok saol ya vlla nasil bi sistem bu ariyom 2 gn oldu yoktsk
olabilir hocam ama sorun yoksa dert etmeye gerek yok benceisallah hocam 2 el aldm vlla öle olunca korktum smdi anlatamazsinda derdini telefoncuya temiz gzkuo cihaz tabi alirken pek bkamdim sistemine bktm sarj wifi gbi ama arka kapak bt ora etiket yok cihaz hakkinda ... kasami deyismis anlamadimm
bir şey olmaz hocam inşAllah, güle güle kullanın.suan sorun teskil etmiyo hocam bkalim zamanla olcagi varsada olur
suan sorun teskil etmiyo hocam bkalim zamanla olcagi varsada olur
bir şey olmaz hocam inşAllah, güle güle kullanın.
ayarlar > daha fazla > cihaz hakkında > yapım numarasının üstüne 7 kez tıkla. otomatik olarak açılması lazım.
Tabi simdi ki 4.3 surumde oldugu icin oylece bi gizlilik yapilmis 7defa basilma gibi cikmasi 4.1.2 de direk vardi ayarlarda ...hocam cok saol ya vlla nasil bi sistem bu ariyom 2 gn oldu yoktsk
memnunsa sorun yok. s3 discovery'den iyi bence discovery'de bazı kronik sorunlar var. s3'ün touchwiz'i çok mu kasıyor? yükle nova launcheri füze gibi olsun ayrıca bir sürü rom desteği var zaten.hocam direk. Satmani tercih ederim yoksa sorun yasarsin takilma veya donma gibi ...
Babam S3 kullaniyor ..
Fm radyo iste yken dinliyor..
Bazi günler. Arada donup kaliyor mus çözümleri. Denedim malesef bi care yok ..
S3 satsan 600 civari direk sat Genaral mobile. Discovery almani tercih ederim kullanis olarak sorun görmedim. .
Arkadaslarim kullaniyor memnun ..
Benden sana tavsiye Telfonlara fazla ustun olarak bi merak in yoksa eger gene oo size yetebilir ..,
tabi telfonu incele
Yinede ((sen bilirsin))..
Burda ki benim yorum olarak seni bilgilendirmek !!!
Oda dogru aslinda ama tabi o arkadas icin sorun olmazsa takilma donma gibi sorunlara SIKINTI yapmassa GÜLE. GÜLE. Kullanmani dilerim..memnunsa sorun yok. s3 discovery'den iyi bence discovery'de bazı kronik sorunlar var. s3'ün touchwiz'i çok mu kasıyor? yükle nova launcheri füze gibi olsun ayrıca bir sürü rom desteği var zaten.
tsk hocam tabi s4 den bu modele dsunce biraz tohaf gldi telefon s4 fark hissettrio s4 1cb en az ram kalirken s3 malesef sikinti root yaptm 300 civari bos ram kaldi. uygun akici bi rom blursam yüklerim touchwz bya ram yio ...Oda dogru aslinda ama tabi o arkadas icin sorun olmazsa takilma donma gibi sorunlara SIKINTI yapmassa GÜLE. GÜLE. Kullanmani dilerim..
bence sağdaki normal olanı değil 2 gb ram'li modelleri var s3'ün ondan olmalı. bir keresinde sahibinden.com'da denk gelmiştim.
Bizde ki ram 1gb ligini bile gostermiyor !!!
Bende bakim de iste yarisindan cogu izledigim videolarda ki hepside yabanci bi cogunde 1 gb yakin ram gözüküyor, , bizde ise 843 mb filan TR denk gelmedimde belki de dedigin hibi farkli ....bence sağdaki normal olanı değil 2 gb ram'li modelleri var s3'ün ondan olmalı. bir keresinde sahibinden.com'da denk gelmiştim.
bence dediğim gibi ve artık 1 GB ram bile yetersiz kalabiliyor. 2 ve 3 ideal note 4'te bile 3 GB ram varsa bi bildikleri olmalıBende bakim de iste yarisindan cogu izledigim videolarda ki hepside yabanci bi cogunde 1 gb yakin ram gözüküyor, , bizde ise 843 mb filan TR denk gelmedimde belki de dedigin hibi farkli ....
bence dediğim gibi ve artık 1 GB ram bile yetersiz kalabiliyor. 2 ve 3 ideal note 4'te bile 3 GB ram varsa bi bildikleri olmalıama yine 1 GB ram değeride iyi..
Sanirim sahibinden.com da gördüğün. S3 yurtdisi telfon oldugundan dolayi 2gb Ram demmek ki bunlar 4G lte oldugundan dolayi diye düşünüyor um...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?