Türe Üye TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Deneyecekleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Deniyorum
TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Deneyecekleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Deniyorum
PriZm Üye Galaxy S3' Alıntı: Cevap basit olsa gerek en ince ayrıntısına kadar inceleyip minimum hatayla piyasaya sürmek Genişletmek için tıkla ... Hayır alakası bile yok.Tamamen satış ve insanları oyalama taktiği.
Galaxy S3' Alıntı: Cevap basit olsa gerek en ince ayrıntısına kadar inceleyip minimum hatayla piyasaya sürmek Genişletmek için tıkla ... Hayır alakası bile yok.Tamamen satış ve insanları oyalama taktiği.
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Deneyecekleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Ben deniyorum
TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Deneyecekleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Ben deniyorum
PriZm Üye Türe' Alıntı: Beyaz galeri hiç de hoş gözükmedi gözüme Genişletmek için tıkla ... Bi ss atsana nasılmış bi bakayım
Türe' Alıntı: Beyaz galeri hiç de hoş gözükmedi gözüme Genişletmek için tıkla ... Bi ss atsana nasılmış bi bakayım
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bi ss atsana nasılmış bi bakayım Genişletmek için tıkla ... Daha yuklemedim cavus gordugume gore dedim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bi ss atsana nasılmış bi bakayım Genişletmek için tıkla ... Daha yuklemedim cavus gordugume gore dedim
Türe Üye enterneoll' Alıntı: indiriyorum hadi bakalım ama akıllı kaydırma gibi özellikler daha gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Simdi icin sorun degil ama orj. Surumde gelmeli yoksa cok pis isyana giricem
enterneoll' Alıntı: indiriyorum hadi bakalım ama akıllı kaydırma gibi özellikler daha gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Simdi icin sorun degil ama orj. Surumde gelmeli yoksa cok pis isyana giricem
enterneoll Üye Türe' Alıntı: Simdi icin sorun degil ama orj. Surumde gelmeli yoksa cok pis isyana giricem Genişletmek için tıkla ... adamlar açıkladı ama geri yapcak halleri yoktur verirler nede olsa bu sürümler sızıntı daha kaç tane gelicek acaba
Türe' Alıntı: Simdi icin sorun degil ama orj. Surumde gelmeli yoksa cok pis isyana giricem Genişletmek için tıkla ... adamlar açıkladı ama geri yapcak halleri yoktur verirler nede olsa bu sürümler sızıntı daha kaç tane gelicek acaba
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Sırf Note 2 ilgili birşey yazarlarsa hemen göreyim diye SamMobile'ı twitterda takip etmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Senin için note 2'den başka cihaz yok dimi Ali?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Sırf Note 2 ilgili birşey yazarlarsa hemen göreyim diye SamMobile'ı twitterda takip etmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Senin için note 2'den başka cihaz yok dimi Ali?
PriZm Üye Yine Note 2 de ki gibi olacak.İlk önce Note 2 ye gelecek ardından Premium Suite gibi bir güncelleme ile s3 e gelecek.
Yine Note 2 de ki gibi olacak.İlk önce Note 2 ye gelecek ardından Premium Suite gibi bir güncelleme ile s3 e gelecek.
TheMadness Üye Türe' Alıntı: Beyaz galeri hiç de hoş gözükmedi gözüme Genişletmek için tıkla ... O beyaz değildir. Daha alpha sürüm sanırım.
Türe' Alıntı: Beyaz galeri hiç de hoş gözükmedi gözüme Genişletmek için tıkla ... O beyaz değildir. Daha alpha sürüm sanırım.
PriZm Üye [ENGİN];6116966' Alıntı: Senin için note 2'den başka cihaz yok dimi Ali? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik yok çok bencilim
[ENGİN];6116966' Alıntı: Senin için note 2'den başka cihaz yok dimi Ali? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik yok çok bencilim
enterneoll Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yine Note 2 de ki gibi olacak.İlk önce Note 2 ye gelecek ardından Premium Suite gibi bir güncelleme ile s3 e gelecek. Genişletmek için tıkla ... kıskanma
~N.A.W.Y~' Alıntı: Yine Note 2 de ki gibi olacak.İlk önce Note 2 ye gelecek ardından Premium Suite gibi bir güncelleme ile s3 e gelecek. Genişletmek için tıkla ... kıskanma
PriZm Üye enterneoll' Alıntı: kıskanma Genişletmek için tıkla ... neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık.
enterneoll' Alıntı: kıskanma Genişletmek için tıkla ... neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık.
Türe Üye Tam sürüm Haziran'da gelecekmiş. Yani yaklaşık 2-3 haftaya çıkar. -En azından Avrupa ülkelerine-
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık. Genişletmek için tıkla ... Olmaz öyle.
~N.A.W.Y~' Alıntı: neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık. Genişletmek için tıkla ... Olmaz öyle.
enterneoll Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık. Genişletmek için tıkla ... abi samsung bi değişik ne yapıcağı belli olmuyor baksana galaxy s'e güncelleme pek vermedi s2 uçuşta ne yapıcağı belli olmaz şimdi bide ilk s3'e gelir ooh
~N.A.W.Y~' Alıntı: neyini kıskanıcam lan Geçenki seferde böyle olmuştu.Bu da öyle olacak.Samsung'u ezberledim artık. Genişletmek için tıkla ... abi samsung bi değişik ne yapıcağı belli olmuyor baksana galaxy s'e güncelleme pek vermedi s2 uçuşta ne yapıcağı belli olmaz şimdi bide ilk s3'e gelir ooh