Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 HDMİ kablo var nası yapcam
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llovell
Üye
Konu Sahibi
S3 HDMİ kablo var nası yapcam
arkadaslar samsun g galaxy s3 var hdmi kablosuda var bı ucunu tele baladım dıer ucuna da kablomu balıcam ? ole mı tv aktaracam bı yardım edermısınız
ürün bundan:::
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mcnpl4
Üye
Diğer ucuna hdmi kablosu alıp baglican. Bu sadece adaptor. Hdmi kablosu ucuz ama ben sekiz on tl gibi bi fiyata almistim eski telefonum icin
llovell
Üye
Konu Sahibi
peko o alcan dedın hdmi kablosusu uzunlugu nedır bna 3 metre lazım varmıdır
mcnpl4
Üye
Vardır. Ama belli olculer de olabilir bir iki bes on gibi. Ucten daha uzun alman gerekebilir
llovell
Üye
Konu Sahibi
o onemlı deıl 5 de olur yeterkı olsunda
Kanuni_1520
Üye
Kablonun kalitesine gore de degisir
- - - Eklendi - - -
Kablodan kabloya veri aktarimi hizi degismekte
Mesela bende 15 tlik vardi bana zayif geldi yuksek cozunurluk icin 60 tl ile aldim ses performansinda biraz artis oldu
mcnpl4
Üye
Adaptor çok pahaliymis n8'de yaninda veriyorlardi internetten film acip televizyonda izliyordum o zamandan bberi pek izlemiyorum
llovell
Üye
Konu Sahibi
adapto r palı evet pekı 15 metre bı kablo var hdmi cok guzel altın uclu felan 50 tl bunu alsam iyi olurmu koltuktan tv ye cok rahat rahat uzanır yani kablonun uzunlugu goruntu kalıtesını etkılemez demı gene kalıtelısını alcam uzun olcak ama ?????????
mcnpl4
Üye
Etkilemez ama fazla
llovell
Üye
Konu Sahibi
10 metremı alım 15 mi kalıte metre uzadıkca kalıte dusermı acıl cevap verın almak uzereyım
kingkartal
Üye
farketmez zaten kaliteyi etkilemez
llovell
Üye
Konu Sahibi
10 metre alıyorum o zaman o iyi heralde 26 tl
[h=1]Dark v1.4 3D ve Ağ Destekli, Ferrit Core EMI/RFI Filtreli, Kılıflı, Dual Molding, Altın Uçlu 10mt HDMI Kablo DK-HD-CV14L1000[/h]
bu ürün
kingkartal
Üye
bu iyi bunu al
llovell
Üye
Konu Sahibi
siparıs verdım ınsallah ıyı cıkar
kingkartal
Üye
iyi bu normalde 10 liraya bile var
SilentOne
Üye
yerinde olsam allsharecast dongle alırım tabi cihaz rootsuz ise sonra telefona otg kablosu ile klavye fare bağlar oyle kullanırım diyom cunki oyle yapıyorum
llovell
Üye
Konu Sahibi
onu nasıl yapcam kardesım anlatırmısın neler gereklı wifi agı falan kurmam lazımmı anlat onuda yapım hem kablosuz daha iyi