S3 donma sorunu, (donunca restart yapmadan açılmıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maliman

Üye
    Konu Sahibi
S3 donma sorunu, (donunca restart yapmadan açılmıyor)
arkadaşlar merhaba , benim sorunum telefon durup dururken ekran komple donuyor, ölece kalıyor , hiç bir tuu çalışmıyor, sadece kapama tuşuna basılı tutmak işe yarıyor anlıyacağınız, restart yapıyorum , dün fabrika ayarlarına geri döndüm ,eskisi kadar sık olmuyor ama demin yine oldu donma, tuş kilidi varken olmuş , mesaj uyarı lambası yanıyor ama telefon açılmıyor , servise göndermeden halleden varmı bu problemi :((

- - - Eklendi - - -

*#0011# yazıp menu tuşuna bastım ordan wifi ı seçtim , wifi power saving mode açık yazan yeri kapalıya getirdim , bakalım nolcak , yabancı bir siteden buldum aynı problemi yaşayan yüzlerce kişi var, son güncellemedeki bir bug a bağlıyor herkes, yeni bir güncellemeyle bu problemi en kısa sürede giderirler umarım :(

denizci535

denizci535

Üye
Wipe yap recovery yap hersey duzekecek...

- - - Eklendi - - -

Ses + tusu orta tus ve power a bas..
Galaxy yazisi cikinca birak...
Acilan menude factory reset de acilan menude yes de
Sonra reboot de cik telefonun hafizasindaki tum kalintilar temizlenecektir...
Not ses tusuyla sececeksin power tusuyla onaylayacsksin...

maliman

Üye
    Konu Sahibi
hiç biri işe yaramadı :( ama tam olarak eminimki wifi açıkken oluyor, wifi kapalıyken kesinlikle olmmuyor,araştırdım diğerleride aynı şeyi söylüyor, ve son güncellemeden sonra olmaya başladı, herkes bunu söylüyor , 6 aydır bişey yoktu , bu güncellemeden sonra bunu yapmaya başladı, 4.1.1 e dönmem mümkünmü acaba bilen varmı

34istanbul34

34istanbul34

Üye
Ayni sorunu s3 te bende yaşıyorum Wipe yaptım ama yine de oluyor arada 4.1.2 resmi sürüm kullanıyorum donanimsal midir yazılımsal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...