maliman
Üye
S3 donma sorunu, (donunca restart yapmadan açılmıyor)
arkadaşlar merhaba , benim sorunum telefon durup dururken ekran komple donuyor, ölece kalıyor , hiç bir tuu çalışmıyor, sadece kapama tuşuna basılı tutmak işe yarıyor anlıyacağınız, restart yapıyorum , dün fabrika ayarlarına geri döndüm ,eskisi kadar sık olmuyor ama demin yine oldu donma, tuş kilidi varken olmuş , mesaj uyarı lambası yanıyor ama telefon açılmıyor , servise göndermeden halleden varmı bu problemi
(
- - - Eklendi - - -
*#0011# yazıp menu tuşuna bastım ordan wifi ı seçtim , wifi power saving mode açık yazan yeri kapalıya getirdim , bakalım nolcak , yabancı bir siteden buldum aynı problemi yaşayan yüzlerce kişi var, son güncellemedeki bir bug a bağlıyor herkes, yeni bir güncellemeyle bu problemi en kısa sürede giderirler umarım
(- - - Eklendi - - -
*#0011# yazıp menu tuşuna bastım ordan wifi ı seçtim , wifi power saving mode açık yazan yeri kapalıya getirdim , bakalım nolcak , yabancı bir siteden buldum aynı problemi yaşayan yüzlerce kişi var, son güncellemedeki bir bug a bağlıyor herkes, yeni bir güncellemeyle bu problemi en kısa sürede giderirler umarım