Öneri s3 dokunmatik çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
s3 dokunmatik çalışmıyor
iyi aksamlar arkadaslar geçenlerde s3 telefonumu dusurdum ve ekran hiç bir kırılma olmadı 20 cm gibi bir yükseklikten düştü dış camında kırılma çatlama vs birşey yok ama ekrana görüntü gelmiyor ve dokunmatik çalışmıyor garanti ise kayıp kaç tl yaparlar bunu

enterneoll

enterneoll

Üye
belki para bile almazla büyük bir olasılık ekran filminde sorun var 100'ü geçmez diye düşünüyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
s3'ün sıkıntısı,dokunmatik panelle beraber ekran satilir,birbirine yapışık olarak yani dokunmatigi bile takabilmek icin farkli aletlerle takiliyor,boşluk aşırı belli olmuyor zaten onlarda,dokunmatik panel ve almoled yaklasik telefonun yari fiyati tutuyor,flex zedelenmis olsa azda olsun bir ekran belirtisi gelir tamamen kopmasi icin,ekranin dagilmasi lazim anca o zaman goruntu gelmiyor. Tahmini yumusak zemine darbeli yada sert zemine kapak tarafindan dusmustur dokunmatikte sorun yoksa,dedigim gibi pekte ucuz olmuyor

enterneoll

enterneoll

Üye
s3'ün sıkıntısı,dokunmatik panelle beraber ekran satilir,birbirine yapışık olarak yani dokunmatigi bile takabilmek icin farkli aletlerle takiliyor,boşluk aşırı belli olmuyor zaten onlarda,dokunmatik panel ve almoled yaklasik telefonun yari fiyati tutuyor,flex zedelenmis olsa azda olsun bir ekran belirtisi gelir tamamen kopmasi icin,ekranin dagilmasi lazim anca o zaman goruntu gelmiyor. Tahmini yumusak zemine darbeli yada sert zemine kapak tarafindan dusmustur dokunmatikte sorun yoksa,dedigim gibi pekte ucuz olmuyor
evet s3'ün camı vakumlu yapıda ama o kadar alçaktan düşüpde ekrana zarar geliceğini düşünmüyorum belki olabilir ama ben bağlantı noktalarının oynadığını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
mcnpl4

mcnpl4

Üye
servise gonder garantisi varsa belgenin kayip olup olmadigi onemli degil. sorunu anlamadigim icin ucret alirlarmi almazlar mi bilmiyorum aciklama olarak durup dururken boyle oldu de dusurdugunu soyleme

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garantisi yok fiyat ile yaptırmak istiyorum içinde ki lcd kırıldı galiba en fahiş fiyat sizce ne olabilir 500 geçer mi ?

enterneoll

enterneoll

Üye
430 tl izmir samsunglarda :D

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler 430 tl ise en yakın zamanda yaptıracağım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben istanbulda bi akrabaya göndermiştim oda arkadaşına 280 e yaptırmıştı. Araştır daha ucuza bulursun

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
orjinal miydi peki orjinal yaptırmak istiyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet orjinal. Zaten orjinal olmayan ekranlarda elini yandan sürükleyerek screenshot alamazsın

2463912

Kapalı Hesap
Kardeş eğer istanbul da isen buraya gönder en azından genel yetkili servistir sağlam yaparlar

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
istanbulda değilim fakat burda ki samsung bayisine sormak istiyorum onlar da büyük ihtimal kendi yetkili servisinde yaptırırlarda fiyat almak istemiştim çok yoğunum da ona ayıracak vaktım yok bu aralar gideceğim ama

2463912

Kapalı Hesap
istanbulda değilim fakat burda ki samsung bayisine sormak istiyorum onlar da büyük ihtimal kendi yetkili servisinde yaptırırlarda fiyat almak istemiştim çok yoğunum da ona ayıracak vaktım yok bu aralar gideceğim ama

Türkiyenin her yerinde şubeleri var..

İnan çok sağlam yapıyorlar

Üst Alt