S3 Cihazım Sadece Download Modda Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

blokerman

Üye
    Konu Sahibi
S3 Cihazım Sadece Download Modda Açılıyor
İyi günler.. Telefonun şarjı bitti ve açtığımda ekran resimdeki gibi olmuştu. Ne yaparsam yapayım Sorunu çözemedim.Cihaz sadece download mode da açınca görüntü veriyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa gerçekten çok sevinirim..

Son düzenleme:

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
Kesinkle garantısı varsa servise ver kurus almadan halletsınler benımde sarjım bıttı actıgımda agda kayıtlı degıl dıyordu gonderdım yaptılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Kardeş aşağıdaki linkten ilk önce cf auto root dosyasını indir.. Odin ile telefona flash la recorvery de acılcaktır tel. Bi tane custom rom bul indir recorvery den flashla.. Sonra eğer istersen stock roma dönmeyi; stock romu smmobile den indir sonra triangle away programı ile odin sayacını sıfırla ve odin ile stock romunu telefona flashla.. Garantiye gönderme derim ben garantide ne yapacakları belli olmuyor.. Nokia gibi bi servis benim 6700s imin ekranında çizik ile geri gönderdiler bana :( Ha diyorsan ben bu kadar bilgili değilim özelden bana ulaş elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım benim s3 ümde brick olmuştu bu yöntemle kurtardım..

Üst Alt