S3 Açılışı Orijinale Çevirme [ ROOT GEREKTİRİR ]

Sponsorlu Bağlantılar

hisar0770

Üye
usta link ler ölmüş yenilermisin lütfen aynı sorun bende de var

hisar0770

Üye
şimdi tekrar denedim evet indirebildim ama systemdeki dısyayı sil dediğimde silmiyor nasıl silecem ve oraya nasıl kopyalayacam yardımcı olabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

Üst kısımda R/O ya da M/O yazar, ona tıkla R/W ya da M/W olur. Ondan sonra işlemi yapabilirsin :)

bu r/o degişmiyor ne kadar dokundumsa fayda etmedi tabiki silemiyorum o yuzden baska ne yapabilirim

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrar denedim evet indirebildim ama systemdeki dısyayı sil dediğimde silmiyor nasıl silecem ve oraya nasıl kopyalayacam yardımcı olabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

bu r/o degişmiyor ne kadar dokundumsa fayda etmedi tabiki silemiyorum o yuzden baska ne yapabilirim

Root olmadığı için değişmiyor :)

esokmen

esokmen

Üye
:tşk:

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :)

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
UP. İhtiyaci olanlar olabilir :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Tesekurler

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
İşine yaramıştır umarım :)

ekrembos123

Üye
BU İŞLEMİ GALAXY WONDER İCİN YAPSAK SIKINTI OLUR MU YADA ONA GORE OLANINI YAPMA ŞANSIN VAR MI

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
BU İŞLEMİ GALAXY WONDER İCİN YAPSAK SIKINTI OLUR MU YADA ONA GORE OLANINI YAPMA ŞANSIN VAR MI

Sıkıntı olacağını sanmam, tüm Samsunglar için bu. Eğer uygulayacaksanız telefonu yedekleyin derim :)

minyatürkale

Üye
başka qwq dosyaları var mı orjinal değilde başka şeyler açılsın?

persingel

Üye
Root'suz olarakta değiştirebilirsiniz.Bunun için cihazı download mod'a geçirip usb ile pc'ye bağlamalısınız adb tool ile boot.img flash'layıp root gerektirmeden yapabilirsiniz :thumbup:

Üst Alt