Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ogre842

Üye
Yani bu konuda romu öneriyorsunuz Doğrmu anladım hocam Emeğinize sağlık

ogre842

Üye
Hocam romunuzu Sorunsuz Yükledim acaba şimdi güncelleştime gösteriyor yukarda güncelleştirme yapayımmı ?
Birde Elinizde Not 3 Klavyesi Varmı Acaba

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam romunuzu Sorunsuz Yükledim acaba şimdi güncelleştime gösteriyor yukarda güncelleştirme yapayımmı ?
Birde Elinizde Not 3 Klavyesi Varmı Acaba

güncellersen v11 sürümünü yükler en iyisi bueklenen

Samsung keyboard Note 3/10.1

ogre842

Üye
V12 Serisindeki Klavye Hocam S3 İçin Not 3 Klavyesi yani

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v12 de var v8 de yok

şirinler1990

Üye
kardesim benim internetim yavas eskiden cok iyidi 1 gb yarim saate iniyordu simdi 3 saate yeni iniyo. bunu son cikan 4.3 u yükledikten sonra ortaya çıktı var mi çaresi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardesim benim internetim yavas eskiden cok iyidi 1 gb yarim saate iniyordu simdi 3 saate yeni iniyo. bunu son cikan 4.3 u yükledikten sonra ortaya çıktı var mi çaresi
netle hiç alakası yok kardeşim wifi çoklu kullanıcı giriyodur muhtemelem yada ttnetde sıkınıtı vardır

şirinler1990

Üye
operator neti kullaniyorumbirsey daha soracagim. root. cwm yaptim not3 4.3.1 s4 verison12 veya 8 kutduktan sonra normal 4.3 tr surumune dönmek nasil oluyor zormu kolaymi. yoksa normal odinle mi yükleniyor sana zahmet kardesim kisa bir bilgi...

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
hiç bi farkı yok kardeşim aynı şekilde geçebiliyosun. şebeke neti benim cok yavaş arkdaşda replika s3 var obile daha hızlı acıyo :zzz:

şirinler1990

Üye
bu romda not3 kalemi kullanabiliyor muyuz mesajlarda

vega1977

vega1977

Üye
Usta çok teşekkür ediyorum benimde bir sorunum var smartspeaker ile gelen msj ları direkt kulakliga okuyordu fakat bir hafta önce svox satın aldım 2 gün çalıştı artık çalışmıyor servisten yazılım atttirdim gene de olmadı bu konuda bir yardımcı olabilirmisin

vega1977

vega1977

Üye

Yalnız daha önce bu işlemi uyguladım ama sonra en az 20 kere yazılım yükledim ve Enson servisten yuklettim gene de duzelmedi

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam tweaker prosu icin root sart değilmi

vega1977

vega1977

Üye
Evet zaten servis 100 tl aldı

Anil-D

Anil-D

Üye
Rootlu oldugu icinmi kingdomu kullansaydinizya

vega1977

vega1977

Üye
Servis yazılımı ile mmes kartı yenilenir düzelir dedim ama olmadı sonra da para iadesi aldım :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Kingdom root prosuyla sayaca islemiyor

vega1977

vega1977

Üye
Link var mı

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben bugun yapayim hocam size veririm link arkadas denemis islemiyomus