Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok yeni batarya alicam hocam wipe data factory reset bolumune nerden aliyorduk unuttumdq

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
sen bu işlemleri dene sıkıntı belki çözersin

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu kapatın daha sonra "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" düğmelerine aynı anda basınız ve bekleyiniz. Doğru zamanlama ile yaptıysanız minik yeşil android iconumuz gözükecek ve daha sonra CWM'miz gelecektir.

Burada yapmamız gereken sırasıyla "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" dur.Ses kısma tuşu Aşağı Ses Açma Yukarıya yönlendirir seçili ekranı. wipe lara gelip Güç tuşuna basınız ve içinde YES e gelip gene GÜÇ tuşuna basınız.
Bunları yaptıktan sonra telefonu kapatınız.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Saolun hocamHocam attim

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
noldu kardeş sonuc

Batu998

Batu998

Üye
Sarj sorunu ve isinma sorunu hala devam ediyor

Batu998

Batu998

Üye
oyunlarda sadece ısınıyo bence bu gayet normal şarjıda abartılcak miktarda değil bence kardeş :)
Fifa 14 u 15 dk oynadim tel %8 sarj gitti ve telefon 45° (cpu z progr. Baktim ) ama olsun ya gene paylasimin icin tesekkur ederim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 14 u 15 dk oynadim tel %8 sarj gitti ve telefon 45° (cpu z progr. Baktim ) ama olsun ya gene paylasimin icin tesekkur ederim
15 dk asphalt 8 oynadım %4 gitti ve tık yok bende batarya kalibre edebilrisiniz

Batu998

Batu998

Üye
15 dk asphalt 8 oynadım %4 gitti ve tık yok bende batarya kalibre edebilrisiniz
Batarya nasil kalibre ediliyor bilgi verirmisin bide telefon isininca touchwiz gecislerinde siyahlasiyor

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Batarya nasil kalibre ediliyor bilgi verirmisin bide telefon isininca touchwiz gecislerinde siyahlasiyor

telefonunuza yeni bir rom yüklediğinizde veya bataryanız stabil değilse, kalibre etmeniz gerek. Bu programı yüklediğinizde telefonunuzu aralıksız %100 e kadar şarj edin ve şarjdayken programı açın ardından "calibrate" butonuna basın. Telefonunuz kalibre olmuştur, yani daha önceki batarya bilgileri silinmiştir. Sonra telefonunuzu şarjı sıfırlanıncaya kadar şarj etmeden kullanın, sıfırlandıktan sonra tekrar aralıksız %100 oluncaya kadar telefonunuzu şarj edin. İşlem tamamdır.

şahsen denemedim ama iyi sonuç veriyo deniyor. işlem sonucunu yazarsanız sevinirim

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş ışık efekti bunda varmı

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
usta bide şey sorcam sen şuan hangi romu kullanıyosun

ogre842

Üye
Sizce not 3 room m u yoksa v8mi daha iyi acaba hocam

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Desene note 3 ün senin için bir manası kalmadı :) aynı note 3 olmuş büyük uğraş var... :D
aynen öyle note 3 ün yerini tutmasada note3 romumla mutlu olmaya calışyorum:D
aynen kardeşim v12 kasar ama telefonu %80 note 3 yapar
v8 kasmaz tadımlık note 3 yapar tavsiyemde budur benim kendi kullandğım romdur 4.3 alt yapısı var sadece wigidet + launcher +dosyalarım farklı 4.3 türkiye romundan gerisi 4.3 te mevcut

Üst Alt