RecoveryYok yeni batarya alicam hocam wipe data factory reset bolumune nerden aliyorduk unuttumdq

oyunlarda sadece ısınıyo bence bu gayet normal şarjıda abartılcak miktarda değil bence kardeşSarj sorunu ve isinma sorunu hala devam ediyor

Fifa 14 u 15 dk oynadim tel %8 sarj gitti ve telefon 45° (cpu z progr. Baktim ) ama olsun ya gene paylasimin icin tesekkur ederimoyunlarda sadece ısınıyo bence bu gayet normal şarjıda abartılcak miktarda değil bence kardeş![]()
15 dk asphalt 8 oynadım %4 gitti ve tık yok bende batarya kalibre edebilrisinizFifa 14 u 15 dk oynadim tel %8 sarj gitti ve telefon 45° (cpu z progr. Baktim ) ama olsun ya gene paylasimin icin tesekkur ederim
Batarya nasil kalibre ediliyor bilgi verirmisin bide telefon isininca touchwiz gecislerinde siyahlasiyor15 dk asphalt 8 oynadım %4 gitti ve tık yok bende batarya kalibre edebilrisiniz
Batarya nasil kalibre ediliyor bilgi verirmisin bide telefon isininca touchwiz gecislerinde siyahlasiyor
malesef dalga varkardeş ışık efekti bunda varmı
Galaxy S III i9300 - ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellikleri (S4 Revolution v12 + S4 Revolution v8) - MaxiCep
v8 i tek geçerim kendi konum kendi paylaşımım
4.3 tek farkı lancher wigidet dosyalarım
v12 de var ama seçip senin
aynı note 3 olmuş büyük uğraş var... 
aynen öyle note 3 ün yerini tutmasada note3 romumla mutlu olmaya calışyorumDesene note 3 ün senin için bir manası kalmadıaynı note 3 olmuş büyük uğraş var...
![]()
aynen kardeşim v12 kasar ama telefonu %80 note 3 yaparHocam Bu Konudakimi Daha İyi
Yoksa Bu Konudakimi
Galaxy S III i9300 - ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellikleri (S4 Revolution v12 + S4 Revolution v8) - MaxiCep ? Hangisini Önerirsiniz