vega1977
Üye
kardeş konu silinseydi yorum yapabilirmiydin acabaKonu silinmiş herhalde
kardeşim herşeyi silmişssin oyüzden açılmıyor romu atmadan önce silmen gerkiyodu romu şimdi tekrar kur wipe yapmatelefonu wipe yaptım sonrasında açmaya çalıştım samsung galaxy S3....... yazısı çıkıyor ve açılmıyor bu nedenle yüklemede yapamıyorum ne yapmalıyım acaba acil cvp
usb driverlerini kurdunmuÖne wipe yapıp sonra roomu kurmak istedim ama açılmıyor ki roomu kurayım odinde görmüyor tüm söylediklerinizi yaptım
Kardesim wipe data faktöre yapıp bide dalvik i sıfırlamayı tavsiye ederimkardeş sammobile dan orjinal indirip kurmuştum roottan sonra telefon donmaya başladı root kaldırdım hala devam ediyor bunun için bi önerin var mı ?
Kardesim sen Sammobile sitesine üye isen ordan en son ki Türkiye romunu indir gene dene eğer ayni sorun olursa bana mesaj atman yeter litşk wipe data yaptım yeniden romu yükledim aynı değişen bişey olmadı donmalar devam ediyor.
Yeni bir şey farkettim, benim telefonumdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü romu atmadan önce mesaj bildirimlerim normaldi. Romdan önce bildirimin üst tarafında mesaj atınca kişi bilgisi ve kısaca mesaj içeriği olurdu. Şimdi sadece bu şekilde. Önceden 2 parmakla tutup çekince tamamen mesajı orda görebiliyordum şimdi işe yaramıyor. Bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim dediğinizi yapınca oldu.Mesajlar/ayarlar/mesajı önizle kutucuguna tik koy dediğin gibi olacaktır
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Teşekkür ederim dediğinizi yapınca oldu.
Bu arkadasa dedigin seyde mesajin gelen kisinin adini mi gosteriyor bide bu imza seyi neye yariyor ?Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?