Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

vega1977

Üye
Üç tuşla yapılan recovery de bende twrp yüklü

Anil-D

Üye
Hocam simdi ben senin verdigin megayi indirdum simdi icinde aystem metainfo vs var system appin icinde isime yarayanlari kuruyorum tmmmi

Batu998

Üye
sende twrp yüklüyse tabi sıfırlamaz ilk önce orjinal romu yüklücen yani recorvey android olcak sonra sıfırlıcanki servis anlamasın benim anlamadığım mmes kartına bakıp nasıl rootlanmış old. anlıyorlar
Üç tuşla yapılan recovery de bende twrp yüklü
sende twrp yüklüyse tabi sıfırlamaz ilk önce orjinal romu yüklücen yani recorvey android olcak sonra sıfırlıcanki servis anlamasın benim anlamadığım mmes kartına bakıp nasıl rootlanmış old. anlıyorlar

Anil-D

Üye
Hocam ilk isleri o zaten dowland moda aldilar bakmak icin

vega1977

Üye
Jtag fln hemen belli oluyormuş

Anil-D

Üye
Servisten birini ayarlican aslinda onlarin elinde rootu gormezden gelebilir

vega1977

Üye
En mühimi de bu zaten bu jtag ı anlıyorsa ötekini zaten anlar

Son düzenleme:

Anil-D

Üye
Kingo rootu ben yapicam amaya

cici60

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi klon imeli telefonn hic bi derdin tasan yok

Herşey için teşekkürler. Sorunsuz bir şekilde kurulumu yaptım. dediğiniz gibi şebeke sorunu çıktı sizin aşamaları takip edip onlarında üstesinden geldim.

Tepkiler: cici60

vega1977

Üye
Usta bu stockrom sammob orjinal mi yoksa modifiye mi ettin modifiye ise yüklerim

cici60

Üye
    Konu Sahibi
orjinal tr 4.3 sammobule romddur

3- Menü Tuşuna Bastığımızda Aşağıdaki Yazılar Çıkıyor

Devamında...menü tuşuna bastığımda

ekrandaki yazılar

E:failed to mount / cache (Invalid argument)
E:Can't mount / cache / recovery / command
E:Failed reading / dev / misc
(I/0 error)
E:Failed writing / dev / misc
(I/0)

cici60

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşında çin malı telefon vardı media tek yazıyodu aynı telefon orjinal değil sanrım

nesil2

Üye
Tesekkurler Paylaşım şu anda internettekinin tek ornegi ve en iyisi. emeğine sağlık .
Ben yüklemede kararsizim gercekten şarj süresinde iyileşme oluyormu .Ayrıca genel olarak 4.3 mü 4.1.2 mi cevabınızı belliyorum ona göre guncelleme yapcam .Şimdiden teşekkürler

Tepkiler: cici60
Hocam Hocam Root kaldırma işlemi de yok mu?

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam
Hocam Root kaldırma işlemi de yok mu?
süper usere gir içinde root kaldır gibi yada unroot gbi bişey yazıyo 4.3 yeni tema gibi düşün 4.1.2 sarj arasında hiç bi fark göremedim daha iyi diyebilrim görüm s4 oluyor 4.1.2 linkini koydum olmassa dönüş yapabilrisniz

Tepkiler: nesil2