s3 4.3 çökertti samsung yazısında kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
s3 4.3 çökertti samsung yazısında kalıyor
beyler samsung 4.3 türkiye güncellemesini indirdim wifi üzerinden güncelledim güncellemez olaydım telefon samsung yazısında kaldı wipe data cache yaptım telefon aynı ne yapabilirim telefonu servisemi vermeliyim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Odin ile tr 4.3 ü indirip kurun

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
servise verdim. heralde bu sorunu yaşayan bi benim

oylum61

Üye
En güzeli servise vermek onlar çabuk halleder bu arada telefonun kenarlarında boya dökülmesi varsa çerçeve değişimi de talep et :D bedava.. :D

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
En güzeli servise vermek onlar çabuk halleder bu arada telefonun kenarlarında boya dökülmesi varsa çerçeve değişimi de talep et :D bedava.. :D
kaç ay önce arka kapak soyulmasi için servise vermiştim. değişim yapmamislardi bu sefer ise sarj usb kablomda temassiLiktan dolayi hem sarji hem batarya 4.3 yukleyip geri verdiler :)çerçevede düşmeden dolayı eziklik var artı sağ yanda telefon açma kapama dugmesinin altinda kasa çatlak herkes de bu catlak varmış

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Aslinda bunu da denemeniz lazimdi telefonu kapatip ses kisma ve menu tusunu basarak telefonu acin recovery den factory reset olcak ona basiniz (guc dugmesi ile) reboot system diyerek telefonu tekrar baslatin

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda bunu da denemeniz lazimdi telefonu kapatip ses kisma ve menu tusunu basarak telefonu acin recovery den factory reset olcak ona basiniz (guc dugmesi ile) reboot system diyerek telefonu tekrar baslatin
onududa yaptim ama servise verdiğim iyi oldu bataryami ve usb sajimida degistiler :)

Üst Alt