Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 4.3 çökertti samsung yazısında kalıyor
Sponsorlu Bağlantılar
apex2121
Üye
Konu Sahibi
s3 4.3 çökertti samsung yazısında kalıyor
beyler samsung 4.3 türkiye güncellemesini indirdim wifi üzerinden güncelledim güncellemez olaydım telefon samsung yazısında kaldı wipe data cache yaptım telefon aynı ne yapabilirim telefonu servisemi vermeliyim
kaç ay önce arka kapak soyulmasi için servise vermiştim. değişim yapmamislardi bu sefer ise sarj usb kablomda temassiLiktan dolayi hem sarji hem batarya 4.3 yukleyip geri verdiler çerçevede düşmeden dolayı eziklik var artı sağ yanda telefon açma kapama dugmesinin altinda kasa çatlak herkes de bu catlak varmış
nikenroll.kz
Üye
Aslinda bunu da denemeniz lazimdi telefonu kapatip ses kisma ve menu tusunu basarak telefonu acin recovery den factory reset olcak ona basiniz (guc dugmesi ile) reboot system diyerek telefonu tekrar baslatin
Aslinda bunu da denemeniz lazimdi telefonu kapatip ses kisma ve menu tusunu basarak telefonu acin recovery den factory reset olcak ona basiniz (guc dugmesi ile) reboot system diyerek telefonu tekrar baslatin