domergue
Üye
-
Konu Sahibi
-
izleyerek yapamazsan anlatırımi9300 abi anabant buugmj3
Sen benim dediğimi yap kardeşim bu işlemlere yabancı iseniz videoyu izleyin olmadı size daha detaylı yazmaya çalışırım.root nedir tam bilmiyorum ama cihazın menüsünden yazılım güncelle dediğim zaman cihazınız modifiye edildi güncellemeleri mevcut değil yazıor
Sen benim dediğimi yap kardeşim bu işlemlere yabancı iseniz videoyu izleyin olmadı size daha detaylı yazmaya çalışırım.
arkadaşlar arşivinde olan varmı bu dosyaÖcelikle imei silinsin önemi yok I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip sürümünü bulman gerekli bulduklarımın hepsi silinmiş bakıyorum şu an az bir işim var sende ara bu romu kur.
Sanmam yinede olan varsa paylaşabilir bu rom bulamazsan bu romun modem dosyasını Odin ile yüklersen de imei sorunun giderarkadaşlar arşivinde olan varmı bu dosya
Sanmam yinede olan varsa paylaşabilir bu rom bulamazsan bu romun modem dosyasını Odin ile yüklersen de imei sorunun gider
Hayır kardeşim 4.1.2 ingiltere romu indirirmisin sammobile'danI9300XXELLB_I9300OJVELL3_I9300XXELLA_HOME.tar bu olmazmı
abi hep 4.3 varHayır kardeşim 4.1.2 ingiltere romu indirirmisin sammobile'dan
Üzgünüm kardeşim bende baktım linkleri sağlam olan dosya bulmak biraz zor.abi hep 4.3 varsammobilede
Arkadaşlar merhaba;
bu konu daha önce açılmış fakat benim gibi acemiler için bikez daha emeginizi esirgememenizi rica ediyorum.Yurtdışından gelme s3 var.4.3 e yükselttim odin ile şimdi cihazım çok kasıyor..4.1.2 ye geçincede ımeı uçuyor deniyor.4.1.2 yyi nerden indirebilirim ımeı uçmaması için neyapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cm12 çıktımı s3 içinBahsettiğin kasma olayı ram yetersizliğinden oluyodur.
4.1.2 yerine cm12 yükleyebilirsin ram kullanımı yok denecek kadar az ama imei konusunda birsey diyemem, imei yedeği alırsan sorun olmaz heralde
Cm12 çıktımı s3 için
Paylaşımınız için teşekkür ederimAlpha 4 çıkmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?