S3 4.1.2 Sarj problemi acil yardim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recomanbey

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.1.2 Sarj problemi acil yardim ?
Arkadaslar 4.1.2 gunllemisin yaptiktan sonra telefonda sarj sikintisi olusmaya basladi telefonu sarja takiyorum bir sarj oluyor bir olmuyo bazen olurken kesiliyor bu olay 4.1.2 guncellemesinden sonra oldu telefon kapaliyken sarjda hic sikinti olumuyor birde anlayamadim problemi yardimlarinizi bekliyorum

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Güncelleme ile gider sanırım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Resimlerini özel şeylerini bilgisayara yedekle telefonu kapat ses açma ev ve güç tuşuna basılı tut. Recovery menü açılır wipe data factory resete gel(ses kısma aşağı ses açma yukarı) güç veye ev tuşuna bas açılan menüde yes'e gel tıkla işlem bitince aynısını wipe cache için de yap belki düzelir

recomanbey

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yedekleme nasıl yapabilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilgisayara kies yükle otomatik yapar ya da kendin dosyaları bilgisayara kopyala

recomanbey

Üye
    Konu Sahibi
tamam bu root mu room mu diyorlar onlara gerek var mı senin bu yadıkların icin bir de ne yapacagımızı detalı anlatır mısın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gerek yok hiçbirine. bilgisayara bağla pencere gelir zaten ya da bilgisayardan telefon hafızasına gir resim ve şarkıları bilgisayara taşı. resimler dcim adında bir klasöre kaydolur

PremiumWork

PremiumWork

Üye
gerek yok hiçbirine. bilgisayara bağla pencere gelir zaten ya da bilgisayardan telefon hafızasına gir resim ve şarkıları bilgisayara taşı. resimler dcim adında bir klasöre kaydolur

Download moda girmek için gerek yok ama CWM girmek için root lazım :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sadece wipe data yapıcak niye gerek olsun hiç duymadım valla

- - - Eklendi - - -

ben giriyordum rom yüklemicek sonuçta root gerekli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt