S2 TR İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
S2 TR İnceleme
Merhaba arkadaşlar. DH ekibi bi inceleme yapmış. Ben de sizinle paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: @.r.g. ve AYNA

AYNA

AYNA

Üye
çok teşekkürler..

fireman87

fireman87

Üye
Çok iyi hoşta bana biraz ebat olarak büyük geldi, cebimde kumanda taşımak istemem şahsen.. Ama özellik açısından sıkıntı yok tabiki :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
boyut tabii ki önemli ama fazla takmıyorum. Pozitif yanlarına bakıyorum. :) :ehe donanımına zaten kimse laf edemez.

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar boyuta takılmayın artık bütün firmalar 4.3 ekran çıkarmaya başladılar hepsi büyüyor yani.karşılaştırma videolarında galax s2 ile aynı boyuttalar diğerleride örnek vereyim htc sensation mesela..şimdi büyük telefon revaşta artık..
ilk bende büyüklüğünden tereddüttüm ufak telefon alsam ne olacak artık hepsi büyütüyo sonra niye almadım diye pişman olucam yani..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar boyuta takılmayın artık bütün firmalar 4.3 ekran çıkarmaya başladılar hepsi büyüyor yani.karşılaştırma videolarında galax s2 ile aynı boyuttalar diğerleride örnek vereyim htc sensation mesela..şimdi büyük telefon revaşta artık..
ilk bende büyüklüğünden tereddüttüm ufak telefon alsam ne olacak artık hepsi büyütüyo sonra niye almadım diye pişman olucam yani..

bu telefonu almamda en büyük etkenlerden biri de muhteşem ekranı. 4.5 olsun yine alırım. Ama daha büyüğünü ben de kabul edemem şimdilik. :)

AYNA

AYNA

Üye
zaten bundan büyğüde iyi olmaz ya tablete doğru gidiyo çünkü:ehe:ehe

nexpow

nexpow

Üye
bencede bundan büyük yapmazlar tablete girer 4,3 ekranı kullanmak zordur ama avantajıda coktur

xinsurer

xinsurer

Üye
Cihaz herşeyiyle harika.. ekran büyüklüğü de bence dezavantaj değil avantaj.. tab ile telefon arası tam kıvamında :) :oke:

OğuzcanAbi

Üye
neden iki konu :hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye
inceleme videosu haklkında kimse yorum yapmamış beyler!!!!!!!!
millet kafasına göre yazmış.

videodaki adama bakın 480x800 çözünürlüğe s2'nin kötü yanı diyor bence harika o çözünürlük, ama dam 540x960 bekliyormuş orası ayrı. Ama ben o süper amoled plus ekranın güzelliği karşısında zaten o pixelleri ayırt bile edemem.

AYNA

AYNA

Üye

videodaki adama bakın 480x800 çözünürlüğe s2'nin kötü yanı diyor bence harika o çözünürlük, ama dam 540x960 bekliyormuş orası ayrı. Ama ben o süper amoled plus ekranın güzelliği karşısında zaten o pixelleri ayırt bile edemem.

yani doğru söylüyorsun..
göz 480x800 ile 540x960 ı ayırt edermi ki? bence pekte önemli değil yani..

enaa_881

enaa_881

Üye

evet öyle olsa daha iyi olabilirdi belki ama amoled plus ekran o çözünürlükteki ekranla başa çıkabilecek kadar iyi bence

61semih

61semih

Üye
vallahı onu bunu bılmem ama ekran boyutu kısıden kısıye degısır daha bugun htc desıre hd yı ınceledım ohaa bu ne dedım ya.ben okadar buyuk bır telefonbenzerı urun ıstemem.ha zaten ozellıklerıne dıyecek yok ama okadar buyukbır ekrana ohtıyacım yok.yahu tek elle kontrl edemıyorsun bundan buyuk dezavantaj olurmu.fılm ızlerken ınternette dolaşırkende cok buyuk avantajı var ama tercıh meselesı tabıkı.birde bu tercıh meselesı okadar parayı bır telefona verebılenler ıcın gecerlı.mılletımızın agızı aclıktan kokar ama gıder marlboro alır,nike giyer 2bın tl lık telefon alır,kapıyada ıcra gelır :) günah yahu :):bye2:

MBrkA

MBrkA

Üye

Ideos x5'in bile ekranı 480x800.S2'nin daha yüksek olması gerekirdi bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt