Arkadaşlar S2 var bende Tema yüklüyorum ama değiştirme ekranı gelmiyor Tema tuşuna basınca gelen artık gelmiyor nasıl yapabilirim yardıcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ne yapmam gerekir onu bilmiyorum bayağı programım var silmek fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum .
Telefonum sadece kendi temasıyla başlıyor ben kendi yüklediğim temaları seçmek istiyorum Menü tuşuna basılı tutunca görev yöneticisi geliyor ya eskiden daha kısa basılı tutunca Tw başlatıcı veya yüklediğim herhangi apexle başlatmayı soruyordu şimdi o bildiri gelmiyor.ben tekrar eski haline getirmeyi istiyorum menü tuşuna basılı tutunca TW başlatıcı gelsin
Galaxy S2 için diyorsunuz değilmi bende sol özellikler diye bir tuş yok sadece menü tuşu var ortada tek ayarlardada öyle bir seçenek göremedim(
ozaman son yüklediğiniz temayı kaldırın menu karşınıza gelecektir.sonra tekrar yüklersiniz.Bende S2 kullanıyorum.Apex yüklü bende.Bende öyle bir seçenek yok =ekle-duvar kağıdı-bul-bildirimler-düzenle-ayarlar seçenekleri çıkıyor sadece
Kaldırsamda olmuyor!!!! Halledemeyeceğim herhalde.
Tamamen kaldırdım hatta kazıdım ama aynı...