S2 tema değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
S2 tema değiştirme
Arkadaşlar S2 var bende Tema yüklüyorum ama değiştirme ekranı gelmiyor Tema tuşuna basınca gelen artık gelmiyor nasıl yapabilirim yardıcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar S2 var bende Tema yüklüyorum ama değiştirme ekranı gelmiyor Tema tuşuna basınca gelen artık gelmiyor nasıl yapabilirim yardıcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ne yüklediğinizi öğrenebilirmiyim acaba ?

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 HD apex thema 1.1 sürümü ama cihazın menü tuşuna orta süre basılı tutunca gelen TW başlatıcı gelmiyor ben ona daha önce tekrar sormayı işaretlemiştim yanlışlıkla!

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanırım Apex launcher yüklü sizde sol menuye basın orda çıkan menude tema ayarları var.Yok siz launcher yani başlatıcı uygulamayı seçmek istiyorsanırz farklı bir işlem yapmanız gerekecek

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmam gerekir onu bilmiyorum bayağı programım var silmek fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne yapmam gerekir onu bilmiyorum bayağı programım var silmek fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum .

En son olarak apex yüklediyseniz yada yüklediğiniz lauıncher veya temayı ayarlar-uygulamalardan üstüne tıklayıp kaldır ikonuna tıklayınız.Sonra telefonu baştan başlatın.sonucu buraya bildirirseniz sevinirm.

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum sadece kendi temasıyla başlıyor ben kendi yüklediğim temaları seçmek istiyorum Menü tuşuna basılı tutunca görev yöneticisi geliyor ya eskiden daha kısa basılı tutunca Tw başlatıcı veya yüklediğim herhangi apexle başlatmayı soruyordu şimdi o bildiri gelmiyor.ben tekrar eski haline getirmeyi istiyorum menü tuşuna basılı tutunca TW başlatıcı gelsin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Telefonum sadece kendi temasıyla başlıyor ben kendi yüklediğim temaları seçmek istiyorum Menü tuşuna basılı tutunca görev yöneticisi geliyor ya eskiden daha kısa basılı tutunca Tw başlatıcı veya yüklediğim herhangi apexle başlatmayı soruyordu şimdi o bildiri gelmiyor.ben tekrar eski haline getirmeyi istiyorum menü tuşuna basılı tutunca TW başlatıcı gelsin

Ana ekrandayken sol özellikler tuşuna basınız.ekrana gelen menuden apex ayarları-gelişmiş ayarlar-varsayılan başlatıcıyı ayarladan seçebilirsiniz.Fabrika ayarlarına falan dönmenize gerek yok diğer mesajda uygulama yada temayı kaldırdığınızdan dolayı size tekrar soracağı için o yolu söylemiştim fakat bu yöntem ile yapmanız gerekir.

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 için diyorsunuz değilmi bende sol özellikler diye bir tuş yok sadece menü tuşu var ortada tek ayarlardada öyle bir seçenek göremedim:((

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Galaxy S2 için diyorsunuz değilmi bende sol özellikler diye bir tuş yok sadece menü tuşu var ortada tek ayarlardada öyle bir seçenek göremedim:((

Orta tuşun solunda dokunmatiktir.ona dokunduğunuzda ana ekrandayken.

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle bir seçenek yok =ekle-duvar kağıdı-bul-bildirimler-düzenle-ayarlar seçenekleri çıkıyor sadece

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende öyle bir seçenek yok =ekle-duvar kağıdı-bul-bildirimler-düzenle-ayarlar seçenekleri çıkıyor sadece
ozaman son yüklediğiniz temayı kaldırın menu karşınıza gelecektir.sonra tekrar yüklersiniz.Bende S2 kullanıyorum.Apex yüklü bende.

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırsamda olmuyor!!!! Halledemeyeceğim herhalde.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen kaldırdım hatta kazıdım ama aynı...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

By_eLeN

Üye
Varsiyilani sildin mi ?

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
Ben Menüye basılı tutunca Tema seçme seçeneğine Tw başlatıcı veya yüklenen temayı seçme seçeneği onu etkinleştirmek istiyorum.
yüklediğim temalarında her şeyini sildim ama olmadı hangi temayı yüklesem aynı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bakın menu tusuna uzun basarsaniz bu menu

ana ekranda iken kısaca basarsanız bu menu gelir

kısa bastığınız halde gelmiyorsa sıkıntı vardır.

kenansartekin

kenansartekin

Üye
    Konu Sahibi
İşte bende ikinci olan menü gelmiyor.Problem o zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt