S2 şarj duraklatıldı. yüksek voltaj uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
S2 şarj duraklatıldı. yüksek voltaj uyarısı
Arkadaşlar dün itibariyle tanıdık bir telefoncudan S2 aldım. önceki telefonum i9003 tü. onu verdim üste 400 verdim S2yi aldım. benim sattıgım telefon da aldıgım S2 de henüz 1 aylık yeni telefonlar.
telefonu malum dün sarj ettim elime yeni geçti. şardan çıkardıktan sonra arada bir yyüksek voltaj. sarj duraklatıldı diyor. dün gece ics 4,03 ü kurdum root falan yaptım acaba ondan mı dicem ya ne alakası olabilir ki. telefonu yeniden başlatınca sanki sarj oluyormuş gibi pil çıkıyor :D sorun batarya da mı sizce

isma55

Üye
aynı sorun benim telefonumda vardı şarj a bagladıgın soket ve kart degişiyor telefondaki şarj kartı alt kısmında servis degiştirdi 2 gün de teslim ettiler s 2 lerin şarj yuvaları ve şarj kartları sık sık bu hatayı veriyormuş sebebi de uyduruk şarj makineleri ve orjinal olmayan araç şarj cihazları imiş şükür telefonumu servisten alalı 15 gün oldu sorunum çözüldü

skyrolen2

Üye
belli akım değerleri arasında çalışan cihazlar oldukları için uyumlu olmayan her cihaz zarar verir, iki katı fazla para verin orijinal ürün kullanıp kafanın rahat etmesi uygundur.

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
bendeki sarj cihazi galaxy s in orjinal kutudan çıkan cihazı. sorun olacağını sanmıyorum. bataryası da orjinal e benziyor :D şimdilik uyarı vermiyor daha . yine olursa isma55 arkadaşın ki gibi bir problem var demektir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardes i9003 Le i9100un bataryaları bir degildi. Şarj cihazının s2 için olması lazım. Mah degerleri farklı sonuçta.