Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s2 programm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catay95
Üye
Konu Sahibi
s2 programm
şu an s2 elimde şarjda tutuyorum kaç saat şarjda kalmalı ve önerebileceğimiz birşey varsa söylerseniz hani mutlu olurum
FeC!
Üye
Bana ilk geldiginde %100 olana kadar kapalı sarj ettim. Sonra kullanmaya deam ettim. 12 saat falan gerek yok diye duydum...
enaa_881
Üye
evet gerek yok 12 saate falan şarjını tamamen doldur kullan
ne önermemizi istersin program oyun falan mı? ona göre söyleyelim
catay95
Üye
Konu Sahibi
telefon açık şarj ediyorum arada birde bakıyorum birşey olmaz dimi ?
oyun ve şarkı dinleyen birisi olarak önerebilceğiniz veya sizin en çok kullandıgınız prog. ve olmassa olmaz dediğiniz programlar varsa sanırım fazla şey istedim neyse şimdiden teşekkürler
klongs
Üye
power amp modern combat 3 nova 2 dead space death rally
enaa_881
Üye
bişey olmaz
gt racing, brother in arms bunlar fena oyunlar değil bazı kısıtlamaları var ama bedava
program
kitap falan okursan wattpad denen bi uygulama var içinde bir sürü kitap var
FeC!
Üye
Mass effect, juice defender ultimate, Unrar Pro bir de Go launcher ı kesinlikle dene basta cozemeyip sıkılabillrsin ama üstüne git
- - - Eklendi - - -
Hee birde instagram, IGO navigasyon, adobe reader, barcod scanner, Film İzle HD...
calypso16
Üye
IGO navigasyon lazım bana da link verseniz
FeC!
Üye
Forum da mevcuttur. Biraz arastırırsanız bulabileceginize eminim...
aynen kardeş değişiklik olsun diye apex falan kullanacaktım ama bu yan uygulamalar go ile daha iyi oluyo vazgeçemiyom bağladı kendine ama hakkaten iyi değil süper....