s2 programm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
s2 programm
şu an s2 elimde şarjda tutuyorum kaç saat şarjda kalmalı ve önerebileceğimiz birşey varsa söylerseniz hani mutlu olurum :)

FeC!

FeC!

Üye
Bana ilk geldiginde %100 olana kadar kapalı sarj ettim. Sonra kullanmaya deam ettim. 12 saat falan gerek yok diye duydum...

enaa_881

enaa_881

Üye
evet gerek yok 12 saate falan şarjını tamamen doldur kullan
ne önermemizi istersin program oyun falan mı? ona göre söyleyelim

catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
telefon açık şarj ediyorum arada birde bakıyorum birşey olmaz dimi ?

oyun ve şarkı dinleyen birisi olarak önerebilceğiniz veya sizin en çok kullandıgınız prog. ve olmassa olmaz dediğiniz programlar varsa sanırım fazla şey istedim neyse şimdiden teşekkürler :)

klongs

klongs

Üye
power amp modern combat 3 nova 2 dead space death rally

enaa_881

enaa_881

Üye
bişey olmaz
gt racing, brother in arms bunlar fena oyunlar değil bazı kısıtlamaları var ama bedava
program
kitap falan okursan wattpad denen bi uygulama var içinde bir sürü kitap var

FeC!

FeC!

Üye
Mass effect, juice defender ultimate, Unrar Pro bir de Go launcher ı kesinlikle dene basta cozemeyip sıkılabillrsin ama üstüne git :)

- - - Eklendi - - -

Hee birde instagram, IGO navigasyon, adobe reader, barcod scanner, Film İzle HD...

calypso16

calypso16

Üye
IGO navigasyon lazım bana da link verseniz

FeC!

FeC!

Üye
Forum da mevcuttur. Biraz arastırırsanız bulabileceginize eminim...

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-gps-navigasyon/igo-my-way-v8-4-2-139242-turkce-2011-3-q1-110502-turkiye-haritasi-r3-poi-buildings-seedcam-502844.html

Buyrun...

catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
go launcher aşırı şarj yiyor galaxy ace de 6 saatte şarjm bitmişti :(

turker10

turker10

Üye
go launcher aşırı şarj yiyor galaxy ace de 6 saatte şarjm bitmişti :(

yanlışın var bence o kadar da çok yemez bende 6 aydır s2 var devamlı go kullanıyorum zaten diğerlerini kullanamıyorum :)

FeC!

FeC!

Üye
Go launcher go locker go power master go widget go task manager go keyboard hepsini kullanıyorum :) Go candır :D

turker10

turker10

Üye
Go launcher go locker go power master go widget go task manager go keyboard hepsini kullanıyorum :) Go candır :D
aynen kardeş değişiklik olsun diye apex falan kullanacaktım ama bu yan uygulamalar go ile daha iyi oluyo vazgeçemiyom bağladı kendine :) ama hakkaten iyi değil süper....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt