S2 Mİ S3 Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
S2 Mİ S3 Mini mi?
2.el almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisini daha iyi?

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 her türlü daha iyi(donanım,kamera,ekran v.s) s3 mini sadece s3'e benziyor kaldı ki bence s2'nin tasarımı daha iyi :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Aralarında pek bir fark bulunmuyor ama tabiki s2 mini serisinde olmadığı için daha iyi yeni nesil dış tasarım istersen s3 tavsiye ederim veya bana daha iyi donanım olsun şekli önemli değil diyorsan s2 :)

Buğra

Buğra

Admin
s2 ama o parayı vereceğinize general mobile discovery alın bu iki cihazdan daha iyi :spr

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Okula giderken bi arkadaş da s2 vardı üstünde kılıf felan hiç bir şey takılı degildi yaklaşık 1m den sağ alt tarafı beton zemine düştü ekran baştan başa çatlamıştı bunların ekranı bu kadar hassas mı? kılıflar koruma sağlıyor mu?

jekky

Üye
Özel koruma kılıfları vardı sanırım biraz araştırırsan bulabilirsin.

iOSait

iOSait

Üye
S2 donanim olarak biraz daha iyi ben olsam S2 alirdim

frknkkrt95

frknkkrt95

Üye
Okula giderken bi arkadaş da s2 vardı üstünde kılıf felan hiç bir şey takılı degildi yaklaşık 1m den sağ alt tarafı beton zemine düştü ekran baştan başa çatlamıştı bunların ekranı bu kadar hassas mı? kılıflar koruma sağlıyor mu?

dostum demir deyil bunlar :D arti dusus sekillerine dusurulen yere bagli yus ustu duz zemine duserse hic.nisey olmaz bende var s2 cok pis dusurdum taslik bi yerdi elimden firladi resmen erkanin sağ alt kisim catladi baya ortalara kadar geldi catlak fakat dokunmatikte zerre kasar sorun yok hatta daha iyi calisiyo :D sonradan cok.feci dusurdum.kac kere dedim kesin ekran yerde kalir fakat cilizmedi bile :D

iOSait

iOSait

Üye
Telefonu tuğla gibi kullanacaksan tabikide her telefon çizilir çatlar dikkatli kulkanacaksin :D

Zen17

Zen17

Üye
Ben her türlü S3 mini derim. Arkadaşlarımdan biliyorum. S3 minisi olanar çok daha memnun. S2 yi de tercih edebilirsin ama S3 mini daha iyidir bence.

Takipçi Satın Al

Üst Alt