S2 mi alsaydım xperia p mi Lg optimus l9 mu yoksa s3 minim mi daha iyi??

Sponsorlu Bağlantılar

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
S2 mi alsaydım xperia p mi Lg optimus l9 mu yoksa s3 minim mi daha iyi??
Ben s3 mini aldım ama S2 mi alsaydım xperia p mi Lg optimus l9 mu yoksa s3 minim mi daha iyi ona göre pişman olacağım ya da sevineceğim.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
s3 mini güzel telefon ne gibi sorunla karşılaştınız ki? l9 veya s2 yi bilmem de sakın sony xperia p almayın şarjı çok çabuk bitiyor...

Kerim.

Kerim.

Üye
çok fazla bi fark yok.değiştirmeye değmez

-Emre

-Emre

Üye
keşke s3 mini almasaydın :( olanb olmuş dostum yapacak bişey yok :)

umitgul18

umitgul18

Üye
Lg arkadaşımda vardı çok sevmiştim. Ama seninki de fena değil kendini üzmeme gerek yok.

selcukas

Üye
Ben s3 mini aldım ama S2 mi alsaydım xperia p mi Lg optimus l9 mu yoksa s3 minim mi daha iyi ona göre pişman olacağım ya da sevineceğim.

Lgl9 islemci yi bilmiyorum ama xperia sarj cok kotu s2 cok eski bi telefon s3mini ile cok iyi ettin cift cekirdek ekran kartida iyi adreno320ydi heralde bendede s3 mini var nova3 u az once oynadim en kucuk lag yok :)

maskedboy

maskedboy

Üye
benim bildiğim s2 daha iyi ama artık değiştirmenin hiç anlamı

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
keşke s3 mini almasaydın :( olanb olmuş dostum yapacak bişey yok :)

s3 mini güzel telefon ne gibi sorunla karşılaştınız ki? l9 veya s2 yi bilmem de sakın sony xperia p almayın şarjı çok çabuk bitiyor...

Lg arkadaşımda vardı çok sevmiştim. Ama seninki de fena değil kendini üzmeme gerek yok.

Lgl9 islemci yi bilmiyorum ama xperia sarj cok kotu s2 cok eski bi telefon s3mini ile cok iyi ettin cift cekirdek ekran kartida iyi adreno320ydi heralde bendede s3 mini var nova3 u az once oynadim en kucuk lag yok :)

benim bildiğim s2 daha iyi ama artık değiştirmenin hiç anlamı
Ben de S2 düşünmüştüm ama olmadı piyasadan kalktığı için alamadım. Xperia nın şarj sorunumu var iyiki almamışım lg o kadar da düşünmüyorum ama değiştirsem ne ile değiştirebilirim? ne önerirsiniz?

maskedboy

maskedboy

Üye
değiştirmekten kastetdiğin takas etmek mi yoksa satıp üstüne para ekleyip yeni bir telefon almak mı ??

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi

Cihad Özkan

Üye
kardesim gm discovery al.ben kullaniyorum.hepsine fark atar hafizasi dusuk gelebilir ama sd karta yukleme destegi var suan fiyat performans kirali 600 tl 4 cekirdek 8 megapxel android 4.2 grilla glass ekrran 4.7" boyut diger bir ozelligi ise paran olsada bu telefonu alamaman cok satildigu icin stok kalmadi

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı Olsun. Senin telefonunda idare eder değiştirmene gerek yok.