Telefon Tavsiyesi Lg optimus L9 mu yoksa samsung galaxy s3 mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus L9 mu yoksa samsung galaxy s3 mini mi ?
Arkadaslar merhaba s3 mini yada L9 almayi dusunuyorum ikiside hosuma gidiyor siz hangisini onerirsiniz ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

messevim

messevim

Üye
Bu saatten sonra ikisine de güncelleme desteği gelmez. Ben olsam LG yi seçerdim.

harmless07

harmless07

Üye
kullanım ne için?

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
Normal kullanim icin orta butceli. oyun ve kamerasi daha iyi olanMax 600 tl ye sizin onerileriniz ne olur ?

harmless07

harmless07

Üye
aynen discovery ama o fiyata var mı? 70 80 daha eklersen alırsın galiba

messevim

messevim

Üye
Kardeşim 600 tl ye discovery yok 16 lığı 750-800 civarı
70 lira eklerse bulabilir. Kampanyalar oluyor onları takip etsin. 600 lirayı s3 miniye vermek mantıklı değil. en azından discoveriy kitkat güncellemesi alacak

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
70 lira eklerse bulabilir. Kampanyalar oluyor onları takip etsin. 600 lirayı s3 miniye vermek mantıklı değil. en azından discoveriy kitkat güncellemesi alacak
tabikide ama 4 gb lilk modelini alabilir

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
heathrow

heathrow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
S3 mini GT-I8200Q son modeli çıktı kardeşim telefon gayet iyi 8 gb kendiliğinden hafızası var oyunlarda hiç bi sıkıntı yaşamazsın android sürümü'de 4.2.2

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Hayır 16 gb modelini alabilir. Hepsiburada.com'da şu anda fiyatı 695 lira. Daha uygun fiyata başka yerden bulabilir. Sen fazla uçmuşsun 800 lira falan.
Kardeşim bimeks felan dedim orda 730 tl ben 750 ye aldım ama üstüne para koyarsa alır yani

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz icin tskler arkadaslar bi seyi merak ettim discovery l9 dan daha mi ustun daha dogrusu ne yonden ustun

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
2 sineden güncelleme gelmeyecek güncelleme S3 alabiliyorsan s3 alamıyorsan general mobile discovery al ama çok iyi kalite bekleme işçilik ve kamera zayıf yalnız orta derecede bir telefon oyun oynarsın, film izlersin, mesajlarşırsın yani kısaca her işini yaparsın hem güncelleme de geldi bir kaç sefer yalnız biraz bekleyip general mobile discovery 2 yi bekle

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kamerası iyi istediğin oyunu oynatır sorunsuz 4.4 gelecek kalitesi iyi yani kısacası s3ten iyidir alırsan hiçbir sorun çıkartmaz vede 2 sene rahat götürür l9 dan da çok daha üstündür

orzala70

orzala70

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar sagolun