Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S2 kameram hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
calypso16
Üye
Konu Sahibi
S2 kameram hakkında
S2'yi alalı nerdeyse 2 sene olacak kamera hâlâ dalgalı dalgalı çekiyor bir türlü çözemedim pek fazla da kullanmıyorum ama ne yapabilirim jb tr yüklü rootlu
calypso16
Üye
Konu Sahibi
Konuyu açalı çok oldu ama bir çözüm bulamadım
enterneoll
Üye
bir foto paylaşırmısın ?
Dampierre
Üye
Servis denilen bir yer varmış, insanlar sorunlu telefonlarını gönderiyormuş.
Benim s2'de de kamerada 2 tane siyah karartı çıkıyordu her resimde, 9 güne tamir edilip (kamerası değiştirilip) geri yollandı.
valla mı bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler
servislerle aram hiç iyi olmadı daha önce bazı arızalar yüzünden gönderdiğim telefonlarda başka arızalar eklenerek geri geldiğini biliyorum.şimdiki durumları nasıl bilmem ama çözemedim mecbur göndereceğim heralde.custom rom hiç yüklemedim aldığımdan beri 3-4 defa orjinal kendi romunu yükledim ama sonuç aynı wipeleri falan hepsini düzgün anlatıldığı şekilde yapmıştım.neyse yorumlarınız için teşekkürler
valla mı bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler
servislerle aram hiç iyi olmadı daha önce bazı arızalar yüzünden gönderdiğim telefonlarda başka arızalar eklenerek geri geldiğini biliyorum.şimdiki durumları nasıl bilmem ama çözemedim mecbur göndereceğim heralde.custom rom hiç yüklemedim aldığımdan beri 3-4 defa orjinal kendi romunu yükledim ama sonuç aynı wipeleri falan hepsini düzgün anlatıldığı şekilde yapmıştım.neyse yorumlarınız için teşekkürler
Servis cidden rezalet işçilik bakımından. O konuda haklısınız. Kamera için yolladığımda kasanın alt tarafı aralıklı geldi, kliklerden birini kapatmamış, kasayı kendim söküp yerine adam gibi oturtmak zorunda kaldım. Oha dedim. Açmışken de bir toz temizliği yapmıştım. Ama başka çare yok gibi bir şey. Servise verin ya da ebay den kendiniz kamera alıp takmak zorunda kalırsınız.