S2 kameram hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
S2 kameram hakkında
S2'yi alalı nerdeyse 2 sene olacak kamera hâlâ dalgalı dalgalı çekiyor bir türlü çözemedim pek fazla da kullanmıyorum ama ne yapabilirim jb tr yüklü rootlu

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açalı çok oldu ama bir çözüm bulamadım

enterneoll

enterneoll

Üye
bir foto paylaşırmısın ?

Dampierre

Dampierre

Üye
Servis denilen bir yer varmış, insanlar sorunlu telefonlarını gönderiyormuş.

Benim s2'de de kamerada 2 tane siyah karartı çıkıyordu her resimde, 9 güne tamir edilip (kamerası değiştirilip) geri yollandı.

enterneoll

enterneoll

Üye

Benim s2'de de kamerada 2 tane siyah karartı çıkıyordu her resimde, 9 güne tamir edilip (kamerası değiştirilip) geri yollandı.

vaay be teknoloji ne ilerlemiş belki arkadaşın sorunu çözülebilecek birşeydir boşu boşuna vermesine gerek yoktur servise

Dampierre

Dampierre

Üye

vaay be teknoloji ne ilerlemiş belki arkadaşın sorunu çözülebilecek birşeydir boşu boşuna vermesine gerek yoktur servise

Büyük ihtimalle donanımsaldır hocam. Wipe ları düzgünce yapıp yeni rom, kernel denesin ama sanmıyorum düzeleceğini.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi

valla mı bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler
servislerle aram hiç iyi olmadı daha önce bazı arızalar yüzünden gönderdiğim telefonlarda başka arızalar eklenerek geri geldiğini biliyorum.şimdiki durumları nasıl bilmem ama çözemedim mecbur göndereceğim heralde.custom rom hiç yüklemedim aldığımdan beri 3-4 defa orjinal kendi romunu yükledim ama sonuç aynı wipeleri falan hepsini düzgün anlatıldığı şekilde yapmıştım.neyse yorumlarınız için teşekkürler

Dampierre

Dampierre

Üye
valla mı bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler
servislerle aram hiç iyi olmadı daha önce bazı arızalar yüzünden gönderdiğim telefonlarda başka arızalar eklenerek geri geldiğini biliyorum.şimdiki durumları nasıl bilmem ama çözemedim mecbur göndereceğim heralde.custom rom hiç yüklemedim aldığımdan beri 3-4 defa orjinal kendi romunu yükledim ama sonuç aynı wipeleri falan hepsini düzgün anlatıldığı şekilde yapmıştım.neyse yorumlarınız için teşekkürler

Servis cidden rezalet işçilik bakımından. O konuda haklısınız. Kamera için yolladığımda kasanın alt tarafı aralıklı geldi, kliklerden birini kapatmamış, kasayı kendim söküp yerine adam gibi oturtmak zorunda kaldım. Oha dedim. Açmışken de bir toz temizliği yapmıştım. Ama başka çare yok gibi bir şey. Servise verin ya da ebay den kendiniz kamera alıp takmak zorunda kalırsınız.

Üst Alt