S2 ile ilgili çok acayip sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
S2 ile ilgili çok acayip sorular
Merhaba arkadaslar, dostlar, kardesler...

1. Soru: Cihaza kılıf almak istiyorum nasıl bir kılıf veya hangi kılıfı onerirsiniz?

2. Soru: On kameranın yanında iki tane delik gibi bir seyler var ya. Heh iste o. Ne o?

3. Soru: Telefonu Ics ye yukselttirmeli miyim? Sevis merkezinde yaparlar mı? Para alırlar mı? Çin den geldigini goz onunde bulundurursak sorun cıkarırlar mı? Deger mi?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:ehe bu ne ya sorulara bak

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Cevaplamaya çalışalım :) Kılıf alırken telefonu çizer mi çizmez mi diye düşünüp ekran çizilmez cam diye düşünüp ucuz şeyler alma bence ;) İçi süet bulabilirsen bul ben her dokunmatik telefonumda süet kullandım en iyisi bence :) O iki tane delik sensör delikleri ekranın parlaklığını otamatik algılaması için, telefonla görüşme yaptığın zaman kulağına koyduğunda dokunmatik yüzünle temasa geçip kapanmasın diye bi sensör kulağına götürünce ekranın ışığı kapanır ve kitlenir geri çekince açılır ;) Bence öyle kullanmaya devam et ics tam bi otursun o zaman yaparsın güncellemeyi :oke:

• Beğen
Tepkiler: FeC!
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Cevaplamaya çalışalım :) Kılıf alırken telefonu çizer mi çizmez mi diye düşünüp ekran çizilmez cam diye düşünüp ucuz şeyler alma bence ;) İçi süet bulabilirsen bul ben her dokunmatik telefonumda süet kullandım en iyisi bence :) O iki tane delik sensör delikleri ekranın parlaklığını otamatik algılaması için, telefonla görüşme yaptığın zaman kulağına koyduğunda dokunmatik yüzünle temasa geçip kapanmasın diye bi sensör kulağına götürünce ekranın ışığı kapanır ve kitlenir geri çekince açılır ;) Bence öyle kullanmaya devam et ics tam bi otursun o zaman yaparsın güncellemeyi :oke:
cevaplamış işte :D

• Beğen
Tepkiler: FeC!
FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler herkese...

Kılıf derken mesela söyle bir sey düşünüyorum. Bu tipte hangi kılıfları tavsiye edersiniz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler herkese...

Kılıf derken mesela söyle bir sey düşünüyorum. Bu tipte hangi kılıfları tavsiye edersiniz?

Bu kılıfta yankı problemi yaşayabilirsin bilgin olsun ;) ben kullandım geri verdim :(

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sen bilirsinde önü açık öle bi kılıf kullanacağına hiç telefona takıpta kendine yük etme bence
kapaklı güzel deri modeller var onlardan öneririm benim kullandığım vardı araştırdım link vereyim diye ama bulamadım

- - - Eklendi - - -

kardeş bende buna benzer siyah bi model var bence bu tarz bi şey al

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Telefon surekli elimde. Bu tip kılıflar ise yaramaz diye dusunuyorum. Tak cıkar falan yorar. Bu yuzden dedigim tipte istiyorum. Silikon mu onerirsiniz yoksa polikarbonat mı?

enaa_881

enaa_881

Üye
o zaman silikon al diğerleri telefonun dış yüzeyine zarar veriyo
gösterdiğim kılıfı kullanırken zorluk çekmezsin ha çok oyun oynuyosan (bazı oyunlarda) anca o zaman çıkarmak zorunda kalırsın ama tercih senin tabi

klongs

klongs

Üye
bosver ne gerek var kilifa

klongs

klongs

Üye
odinden yuklersen sorun olacagini sanmam

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Korkuyorum acıkcası brck olur diye. Hem evde bilgisayarımda yok. :S

klongs

klongs

Üye
odinden bir sey olmaz

Türe

Türe

Üye
ics yukseltme en iyisi gingerbread :oke:

klongs

klongs

Üye
bence 4.0.4 u bekle onda sarj daha uzun gidiyormus

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Herkese tesekkur ederim... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt