s2 ıcs yardımmmmm ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
s2 ıcs yardımmmmm ?
s2 yi sizce 4.0 güncellemeli miyim yapanlar memnun mu şimdiden teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Memnun gibi görünmüyorlar okuduğum kadarıyla..Bir cevap yazsalar aslında çok daha iyi olur.. Sen bence beklemede kal..

Türe

Türe

Üye
ben ispanya romunu yükledim 4.0.3 şu an mükemmel :oke:

klongs

klongs

Üye
temiz kurulum yaparsan güzeldir

mancukya

Üye
Temiz kurulum hatta Odin ile kurarsan ve teli komple temizlersen faydasini göreceksin hala anlatamadik ICS sürümde islemci + ram + grafik cip ayni anda kullanma imkani geldi Ginger sürümlerde ise sadece islemci + Ram olayi var.
Bu windows olaylarinda gecis sürecinde oldugu gibi elaman yedeklemis programlari sd kart yada cd vs vs Vista yada 7 kuruyor o eski programlari cakip sonra sistem agir calismiyor hikayesi gibi bu android icinde gecerli.
Sistem olarak ICS Ginger programlarini calistiriyor ama pek iyi olmuyor pek cok program ICs uyumlu sürüm cikardi yani teli komple silip programlarinizida yeniden kurarsaniz bedava olanlarida marketden yeniden kurarak faydasini görürsünüz.
Birde buna ICS bazli Linux 3 tabanli kernel ile desteklerseniz sistemniniz ucar.

navti

navti

Üye
S2 kullanicisi degilim ama forum daki duyumlarima gore kanaatim biraz daha beklemek ve icsnin gelismesini gormek olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt