s2 alsam mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
s2 alsam mi
ben telefon alacagim da aklimda s2 var tabi bi kac soru da var mesela telefonu almalimiyim alirsam nereden alayim bu telefon garantisinden cok canim yandi da o yuzden nereden alacagimida bilmiyorum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam garanti çoğu şeyi karşılasın kafam rahat olsun dersen birde standart bir kullanıcıysan sana ıphone öneririm yoksa başka markaların garantisi bir şey karşılamıyor öyle kolayca senin htansa hiç tabi ama galaxy s2 güzel sağlam telefondur önerrim

skywalker06

skywalker06

Üye
Samsung garanti konusunda bir sıkıntı yaşamadım ben bundan önce Wave 2 telefonum vardı ekranda ölü piksel oluştu garantiye verdim adamlar yapamadı ama telefon üretimde olmadığından bana yeni bir galaxy ace 2 verdiler acayip memnun kaldım telefondan birde s2 yerine sana s3 mini'yi tavsiye ederim s2 en fazla 1güncelleme alacak s3mini güncelleme konusunda 2yılı çok rahat çıkacak

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ben simdi 5800 kullaniyorum ve teknosadan aldim ekrani catladi 100 lira para verdim bi arkadasta bi esnaftan aldi aynisi onada oldu para almadilar burda benim kafa karisiyor

- - - Eklendi - - -

yurt disindan i phone 5 getirtsem bu seferde garantisi sikinti olaca kararsizim o kadar parayi veripte kotu bisi almakta istemiyorum

skywalker06

skywalker06

Üye
Ekran çatlaması hangi marka olursa olsun garantiye dahil olmaz kullanıcı hatası derler ama şuda var ekrana film çektirip kılıfla kullanıp dikkat edersen ekrana hiç bişey olmuyor hele s3 mini gorilla glass ekran var bu sayede çizilmiyor ufak düşmelerde çarpmalarda ekrana bişey olmuyor ama büyük darbelerde çatlayabiliyor

Samet.25

S2 guzel secim bence fiyatlarida suan cok uygun 900e kadar sifir bulursun

erhank98

erhank98

Üye
1000 tlye 0 s3 var araştır türkiyeye kayıtlı garantiside var.
ben 1100 e s2 aldım 1hafta sonra bir yerde gordum 1000 tlye garantısıde var kafamı yerden yere vurdum.
siteden felan alışveriş yapma pazarları felan araştır var oyle yerlerde ucuza s3.

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ya s2 gercekten hosuma giden bi telefon alicam insallah ama nereden alayim bimeks teknosa...

erhank98

erhank98

Üye
Bence s3 al ama yinede sen bilirsin.Alırken benimde hoşuma s2 gitmişti ama s3ü arkadaşta görünce baya bi özendim...

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ya soyle bakinca s2 ye yeni guncelleme geldi ve s3 un bi kac ozelligi artik ondada var ote yandan s3 sanki cok buyuk

skywalker06

skywalker06

Üye
ya soyle bakinca s2 ye yeni guncelleme geldi ve s3 un bi kac ozelligi artik ondada var ote yandan s3 sanki cok buyuk

okadarda büyük değil s3 bana göre ayrıca s3 özellik bakımından çok iyi bir telefon görüntü olarakta ve s2 gibi şarj sorunu yok araştırdıysan s2nin şarjı çabuk bitiyor ama s3ünkü çok daha iyi

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ben s2yi zaten 1000tl civarı almyı düşünüyorum ama s3 almak için üstüne baya koymam gerekio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt