S pen takili kalma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
S pen takili kalma sorunu
Bazen s peni kullanirken sanki ekrana dokunuyormusum gibi takili kaliyor ve istemedigim seyler yapiyor yazi yaziyor yada ekrani kaydiriyor hava gorunumunu kapattim ama hala ayni nedendir sizce garantiye vermemi gerektirecek bir durum var midir

aleranol

aleranol

Üye
http://www.maxicep.com/samsung/sams...-sorunlariniz-oyunlar-739043.html#post5622923

Bir göz at oraya yazarsan sevinirim. Dostum eğer rom kullanıyorsan ya da root varsa daha çok oluyor bu durum. 2. Sebebi ekran koruyucusu. Benim koruyucu yüzünden sağ orta algılamıyor ve en solda 0.3mm lik bir kısım hiç algılamıyor. Bu koruyucudan kaynaklı.
Eğer yazıyorum normal dersen 2 3 saniye gelmiyor bazen. Sebebi hava bakışı değil. Snot özel bir algılama gerektirdiği için (yani kalem kullanırken) hem uygulama, hem ekranın özelliğini açmak için özellikle de güç tasarrufunda iken işlemci zorlanıyor. Gecikmesine sebep oluyor. En net açıklama bu. Kısacası ilk açınca donanım sayesinde küçük bir gecikme oluyor.

Eğer başka sorunların varsa üstteki konuma bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu kalem takılma sorunu genel mi? Beni soğutmayın telefondan gidip alasım var :)

alenkolik

alenkolik

Üye
Bende yok boyle birsey. Telefona dokunmadan herseyi yapmak acayip hosuma gidiyor :) ama telefona baktirmanda fayda var. Jelatin kullaniyorsan bundan kaynaklanıyor olabilir.

doruk944

doruk944

Üye
Ya bun nedeni kullandığın jelatinden kaynaklanıyor olabilir yada ekranda otomatik dokundurcak derecede bir çizik olabilir bi garanti ve çizik kontrölü yap *#0*# yapıp bir ekran testi yap

aleranol

aleranol

Üye
Sorun genelde romlardan kaynaklı. Bazende jelatin

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar rom falan yok jelatin kullanmiyorum ekran koruyucu yok guc tasarrif moduna hic almadım nerdeyse hersey normal samsung cagri merkezini aradim bi format atin dedi bilmem ise yararmi yoksa kalemde fiziksel bir sorunmu var acaba

aleranol

aleranol

Üye
Bence dedikleri gibi format at. Kalemde sorun olduğunu henüz hiç duymadım

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Nasil bi sanstir ya yurtdisindan 1300 tlye almadim burdan aldim o kadar para verip bi bnde sorun

- - - Eklendi - - -

Nasil format atmami onerirsiniz oyunları falan saklama imkani varmi

doruk944

doruk944

Üye
yolla garantiye hiç uğraşma derim ne olur ne olmaz

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Bi format atiyimda olmazsa vercem artık

aleranol

aleranol

Üye
Valla yedeklerini sdcard/android/data klasörünü yedekleyerek yaparsın. Gameloft biraz daha zor işte tüm klasör filan. Eğer daha detaylı yedek istiyorsan root gerek ki garantiye gidecekmis. Klasörü yedekle sonra ayarlar/yedekle ve sıfırla dan yapabilirsin

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkurler format attım su an düzeldi gibi bakalim bisey cikmazsa.

nokiae6

Üye
Ben de s3 var note2 s-pen alasım var çizim için felan kalemden kaynaklı değildir umarım

aleranol

aleranol

Üye
S3 de spen çalışmıyor dostum bence uğraşma. Sebebi ise spen için özel ekranı var not2 nin. Arkadaşımdan denedim

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Düzelmişti formattan sonra bugün tekrar başladı virüs falan yok kaç gündür netede girmiyorum neden acaba ya Sonunda servis yolu gözükecek Sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt