Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S Galaxy Gio
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutku84
Üye
Konu Sahibi
S Galaxy Gio
galaxy gio kullanıyorum 1,5 aydır aldığım günden beri hoparlörde ses yükseltince cızırdamalar oluyo. bu normal mi bütün giolarda mı var? yoksa garantiye mi göndermem gerekir. bide telefon rootlu garantiye göndermeden gönce unroot yapmam gerekir mi?
xinsurer
Üye
Bende öyle olmuyor.
Garantiye göndereceksen unroot etsen iyi olur.
umutku84
Üye
Konu Sahibi
unroot etmeden önce kaldırdığım programları geri kurmam gerekir demi ?
Orijinal sistem uygulamalarını kaldırdıysan restore etmende yarar var tabi, umarım backup almışsındır.
umutku84
Üye
Konu Sahibi
almıştım ama 4 programı yeniden kuramadım yedeğide gözüküyodu
olim120
Üye
bende sorun yok
GuitaristBoy
Üye
zaten istisna bu ama dediğine göre internetten almışsın çok uğraşacaksın garanti için
umutku84
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'da cihaz sorgulama bölümünde(sol alt) sizin cihazlarınızın garantisi gözüküyo mu? benimki gözükmüyo. hepsi burada da telpa garantisi vardır diyo
halila_orak
Üye
bende hepsiburada dan aldim benimde tlf sesi o kadar iyi deil yükseltince cızırdamalar oluo garanti olarak qiminle muhattap olaacm ?
GuitaristBoy
Üye
avrupadaki sistem türkiyede olsa sorun çekmezsiniz oraya gittiğinde samsung hesabını soruyolar
xinsurer
Üye
Ben Teknosadan almıştım, birşey olduğunda Teknosaya veriyorsun onlar garantiye gönderip geldiği zaman arayıp haber veriyolar, siz hiçbirşeyle ya da başka hiç kimseyle muhatap olmuyorsunuz. Keşke internet yerine Teknosa gibi büyük bir teknoloji mağazasından almış olsaydınız
GuitaristBoy
Üye
evt internetten hiçbir elektronik eşya almadım hep media markt veya best buy bu arada benim imza ndn kural dışı