s.e. Xperia modelleri hakkında yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
s.e. Xperia modelleri hakkında yardım lazım
arkadaşlar ben xperia almayı düsünüyorum ama sanki hepsi bide cok cesit war sitesi kapalı s.e. Un. Bana xperia modellerinin özelliklerini ve fiyatlarını werebilecek biri warmı?

burdan telefonların çeşitlerini ve özelliklerini araştırabilirsin.Fiyatlarıda her yerde farklılık gösterir.Bu kadar modelin fiyatlarını tek tek kimse araştırmaz heralde.O konuda iş sana düşüyor

Konu Sahibi
ingizce sanırım site. Ama bakıyorum sim translate kullancaz bazı yerlerde. Eywallah sagol

Mobilator

Emekli Yönetici
fiyat bilgisi versen? yani bütçen ne kadar?

CorbyW

Üye
Ben bu forumda boşuna mı bütün xperia modellerini yazdım farklarını açıkladım. Kimsede arama yapmıyor yahu. Arama bölümüne Xperia Modelleri yaz konum çıkar.

Konu Sahibi
Ben bu forumda boşuna mı bütün xperia modellerini yazdım farklarını açıkladım. Kimsede arama yapmıyor yahu. Arama bölümüne Xperia Modelleri yaz konum çıkar.

arkadaş s60 bir tellen giriyorum siteye we arama yaptım sadece se x neo war ben tüm modeller tek konuda istiyorum karşılastırması kolar olsun ayrıca kendi tavsiyeniz olsunvs.

---------- Eklendi @ 00:08:13 ---------- Yazıldı @ 00:07:03 ----------

fiyat bilgisi versen? yani bütçen ne kadar?

800 tl

61semih

Üye
se neo v modeline bakabilirsin

N8 yada xperia bi türlü karar veremedim.

Konu Sahibi
nokia telefona töwbe smbyana töwbe bi daha almam android bundan sonra

Sony Ericsson Xperia Ray'i öneririm, 800 TL'lik bütçeniz varmış, fakat bunu en ucuz 850 civarlarında bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...